Bu haberde yazan siyah ekran problemi, bazen benim de başıma geliyor. Ben de ekran kartı mı değiştirmeye karar verdim. Sapphire HD7870 OC yerine aynı fiyat aralığına sahip, başka marka HD7870 önerir misiniz?
Bunu kafama göre önermiyorum, bizim buradaki İnternet Cafe'ye yeni bilgisayarlar geldi, aynı bu ekran kartının HD 7850 modeli. Ve süper performans gösteriyor. HD 7870 çok daha performanslı olacaktır.
Bence HD7950'ye bir bak. Powercolor 'un PCS+ Modeline veya Sapphire markaya bak keza 660 Ti'den daha iyi performansı olan bir kart ve aynı paraya almak mümkün.
Bence HD7950'ye bir bak. Powercolor 'un PCS+ Modeline veya Sapphire markaya bak keza 660 Ti'den daha iyi performansı olan bir kart ve aynı paraya almak mümkün.
Powercolor'un nesi kötü ki? Efsane kartları taş gibiydi üstelik ASUS'taki gibi doğrudan ısı borusuna temaslı soğutma da mevcut. Bir şeyin uygun fiyatlı olması kötülüğünü göstermez ayrıca SAPPHIRE neyse Powercolor'da o bence. ama karar senin Flex model HD7950 bence en iyi seçim...
Aynı sorun banada geldi arkadaşlar kart resmen elimde patladı yani... Aldığım adamda bu şanslı GPU'lardan olmaz dediydi... Şimdi benim ne yapmam lazım Vatan'a mesaj atıp söylersem yapabilecekleri bir şey var mı?