HD 7870 Siyah Ekran Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha berkay tavsiyeyi sen mi istiyorsun? Tamam. :D

O zaman Zotac GTX 660 Ti modelini önerebilirim. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama en ucuz modeli bu.

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 Ti GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Ekran Kartı

Hatta bunu önereyim sana.

VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD7870 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran kartı - Ekran Kartı

Bunu kafama göre önermiyorum, bizim buradaki İnternet Cafe'ye yeni bilgisayarlar geldi, aynı bu ekran kartının HD 7850 modeli. Ve süper performans gösteriyor. HD 7870 çok daha performanslı olacaktır.

Bizim civardaki internet cafelerin en iyisi bile HD 4730 kullanıyor.

Powercolor kalsın. Pek iyi gözle bakmadığım bir marka :D

- - - Güncellendi - - -

Bence HD7950'ye bir bak. Powercolor 'un PCS+ Modeline veya Sapphire markaya bak keza 660 Ti'den daha iyi performansı olan bir kart ve aynı paraya almak mümkün.
HD 7950 veya 660Ti için parayı gözden çıkarabilirim. Sapphire HD 7950 Flex veya MSI 660Ti düşünüyorum.

Powercolor'un nesi kötü ki? Efsane kartları taş gibiydi üstelik ASUS'taki gibi doğrudan ısı borusuna temaslı soğutma da mevcut. Bir şeyin uygun fiyatlı olması kötülüğünü göstermez ayrıca SAPPHIRE neyse Powercolor'da o bence. :) ama karar senin Flex model HD7950 bence en iyi seçim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı