HD 7870 Siyah Ekran Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla Sapphire almaya gerek yok. MSI al, ASUS al. Sapphire HD 7870 kaç para şu an bilmiyorum, ama DirectCU II veya Twin Frozr 3 almasını tavsiye ederim.
 
İyi de bu sorun aylar öncesinde kaldı, yeni modellerde yok diyor bence şimdi alırsa bir sıkıntı olmaz. SAPPHIRE'ın fiyatı epey uygun bence tercih edebilir...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu boşuna yazmamışlar ömer, riske girmeye değer mi? İade şansında yok sorun çıkarsa. Fiyatı uygun evet zaten HD 7800 serisinin her modeli ucuzlayacaktır.
 
Ha öyle mi ? Tamam pardon.

Zaten Türkiye'de HD 7870 3-4 tane markanın modeli bulunuyor. MSI, ASUS, Sapphire bunlar var zaten. Başka da yok, yani vardır belki bilmiyorum. Ancak bütçe önemli değilse tabii ki DirectCU II.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HD 7870 DirectCU II'e ayıracağım bütçe ile 660Ti alabilirim fakat, ben XFX, MSI gibi markalarda hangilerini öneriyorsunuz diye merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'da ne demek hangilerini öneriyoruz? GTX 680, HD 7970 bile önerilir, MSI kalitlei bir marka. Biz önermediğimiz zaman her şeyi bir konuya bağlıyorsunuz, XFX önermeyelim hemen XFX kötü oluyor. Yani öylemi? Hayır tabiki de, XFX önermiyorsak kötü değil ancak daha iyileri de var. Geçenlerde de öyle yaptınız, Zotac diğerlerine göre en sonuncu sırada dedik, ancak diğerilerine göre burası çok önemli. Ne yani Zotac kötümü falan dediniz. Hayır ancak MSI, ve ASUS'a göre kötü. XFX ve Sapphire de öyle.

İyi ancak daha iyileri de var, e daha iyileri olunca mantıken daha iyilerini önermek gerek. ;)

Eminim ne demek istediğimi hala anlamadınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır anladım. Ben sadece sizin dediklerinize karşı olarak ASUS için bütçem yok dedim. Pahalı bir marka ama verdiğin parayı sonuna dek hak ediyor fakat, benim ASUS için bütçem yok. MSI,XFX,ZOTAC gibi kartların 660Ti ve 7870 chipsetli ürünlerini önermenizi bekliyorum.
 
Ha berkay tavsiyeyi sen mi istiyorsun? Tamam. :D

O zaman Zotac GTX 660 Ti modelini önerebilirim. Bütçen ne kadar bilmiyorum ama en ucuz modeli bu.

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 Ti GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Ekran Kartı

Hatta bunu önereyim sana.

VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD7870 PCS+ GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran kartı - Ekran Kartı

Bunu kafama göre önermiyorum, bizim buradaki İnternet Cafe'ye yeni bilgisayarlar geldi, aynı bu ekran kartının HD 7850 modeli. Ve süper performans gösteriyor. HD 7870 çok daha performanslı olacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı