HD530 kasmadan CS:GO oynatır mı?

csgocu

Hectopat
Daha fazla  
Adsız2.png
Adsız.png

Bu sistem ile kasmadan CS:GO oynar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynarsın ama oynadığından bir şey anlar mısın, orasını bilemem. 400 watt PSU böyle bir sistem için tehlike demektir. İleride ekran kartı aldığında PSU sorun çıkartır. Bellek frekansını bu kadar yüksek tutmana gerek yok oyun için. 2133 MHz işini fazla fazla görür. Kasa, anakart ve soğutucudan kısılarak bile bir ekran kartı sığdırılır bu sisteme. Tavsiyem yeniden sistem toplamak.

tesekürler yorumunuz için ama i7 işlemciye ihtiyacım var bu sistemi alsam borcu bitiği zaman r9 390 almayı düsünüyorum + psu da tabi borcu bitene kadar isimi görürmü bu sistem

3200 tl ama kesinlikle i7 kulanmam lazım sonra parçaları değistiricem zaten

hepsiburada dan olursa iyi olur

arkadaslar i5 alıcaktım 4 tane kasa topladım su zamana kadar 4 üde i5 taktım hiç memmun kalmadım ondan i7 6700k almayı düsünüyorum para yetmediği için ilk bunları sonra borcu bitince r9 390 ve 750wat psu almayı düsünüyorum 1 sene bu sistem idare etsin yeter

Bende ekran kartsız İ3 6100 Skylake sistem toplayacağım. Yeni ekran kartları çıktığında almayı düşünüyorum.
Burda millet HD Graphics 530 ile çatır, çutur oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

cool kardesim atığın video için tesekür ederim i7 6700k yı alıp daha sonra ekran kartıda alıcam ama işlemci felan yanma sorunu olurmu biraz korkuyorumda

benim için fps önemli değil sadece online oyunları kasmadan oynatsız yeter

cool kardesim atığın video için tesekür ederim i7 6700k yı alıp daha sonra ekran kartıda alıcam ama işlemci felan yanma sorunu olurmu biraz korkuyorumda

benim için fps önemli değil sadece online oyunları kasmadan oynatsız yeter
Hayır böyle bir şey yok. Bunları kim uyduruyor böyle. Bu şekilde kullanan çok kişi var. Youtube'de daha fazla videoyu izleyebilirsiniz.

saol cool kardesim bide ben i7 alıcam yani bi sorun cıkarırmı güçlü bir işlemcide ekran kartı felan hemen lazım olurmu ekran kartı kesin alıcam zaten taş çatlasa 1 sene içinde alırım

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı