HD6670 vs GT 630

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

burakozgan

Kilopat
Daha fazla  
Asus P5VD2-VM SE Mobo Compatible PC GPUs

Arkadaşlar bu ise güç kaynagı hesaplamak icin yapılmış bir site linki:

Çizgi RMA Services | PC Güç Hesaplayıcısı

Bilgisayar özelliklerim 7 yılllık PC:
  • ANAKART = P5VD2 VM SE
  • RAM = 3 GB DDR2
  • PSU = 350 WATT
Gercek degeri 300 olarak kabul edersek ( gercek degeri bilmiyorum ) marka bulardan biri kasa icinde POWER cok buyuk yazıyor. Bide T-REX küçük yazıyor. 4 yıllık 80 TL alındı PSU.

6 ay içinde yeni PSU alacağım 400 veya 450 Watt ögrençiyim parayı geç buluyorum.

Arkadaşlar GT630 mu HD6670 mi almalıyım? Hangisi daha iyi ben HD 6670 almayı düşünüyorum.
Veya siz hangi ekran kartını öneriyorsunuz?

Son düzenleme:
Her ikisi de eski ikisini de önermem. GT 730 öneririm hem GT 630'dan daha az TDP'si var hem de performansta daha iyi. Ya da AMD'nin yeni nesil 300 serisine bir göz at.

berk924 kardeş en usttekı lınkde anakartın kaldıracagı parcalar var orada r7240 ve gt730 lıstede yok eger kaldırırsa r7240 alıcam. Anakartım P5VD2 VM SE ASUS sence kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın ekran kartını kaldırması gibi bi durum yok o işlemciye ait :)

Kardes işlemcım intel core 2 duo 2.40 GHZ 2 cekırdek forumdan bır arkadaş darbogaz yapmaz tam dengeler diyor. Sorun olmaz dimi forum yonetıcısı recep r7 240 goruntü gelmeyebilir dıyor
sen ne düşünüyosun bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardes işlemcım intel core 2 duo 2.40 GHZ 2 cekırdek forumdan bır arkadaş darbogaz yapmaz tam dengeler diyor sorun olmaz dimi forum yonetıcısı recep r7 240 goruntü gelmeyebilir dıyor
sen ne düşünüyosun bu konuda
İnternetten almaya çalış R7 240'ı. Vatan'dan al mesela. O şekilde eğer kart görüntü vermezse iade edersin.

kardes işlemcım intel core 2 duo 2.40 GHZ 2 cekırdek forumdan bır arkadaş darbogaz yapmaz tam dengeler diyor sorun olmaz dimi forum yonetıcısı recep r7 240 goruntü gelmeyebilir dıyor
sen ne düşünüyosun bu konuda

Görüntü ne demek gelmez ne saçmalamış o :D
Ben biraz darboğaz yapabilir diyorum, hissedilemeyebilir yani :)
Msı alın r7 240ı, eğer düşünüyorsanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı