HD7750 ve 350 Watt PSU

Sapphire HD 6850 gibi bir kart almayı düşünür müsün ? OmrGndz kardeşimiz satıyor 2. el tertemiz. 240 liraya satıyor galiba.

Bende aynı kartı kullanıyorum şuan . Fiyat/performans kralı resmen :D
 
Ben de okumuştum o konuyu anlaştı sanırım biriyle. Aslında İzmir'de de birçok yerde 2.el ekran kartı satılıyor. Araştırmaya devam :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalsa çok sabret ama sonunda 7870 al derim :D İnan sabredemiyor insan :D İlk aldığım kart 6670'di . Sonra yetmedi 6850 aldım. Bu da HD , Ultra ayarlarda güncel oyunlarda benim istediğim 50-60 fps'yi karşılayamıyor.

Tabi 1600*900 çözünürlük ve Ultra ayarlarda ( 16x ) fazlası ile karşılıyor. Ben de bu yüzden ekran kartı yerine , monitör için para biriktirmeye devam edeceğim.


Bana sorarsan da 2. el 6850 ve PSU derim. 400 lira verir rahat edersin.
 
Risk yok diyoruz hala risk diyorlar. Tamam belki sistem kapanacak, belki yetmeyecek. Ancak eminmisiniz denemesinin ona bir zararı olmaz.

Tamam denesin ama eninde sonunda PSU alacak. İleride belki sistemini geliştirecek.

- - - Güncellendi - - -

Bence HD 6850 bakma ya. Ne bileyim bence biraz daha sabret. HD 7850 mis gibi 1 GB ve ona yetecek 450W gerçek bir PSU al çok çok daha iyi olur.

Kartın belleği ne kadar önemli sence. Bence 512 MB ile 1 GB arasında pek fark yok. O kartlarda ondan daha önemli özellikler var.
 
cass16 sen ne diyorsun ya D: mevsres haklı , elinde sonunda PSU alacak diye bir neden olamaz kardeşim.

Şuan PSU alması gerekmiyor neden alsın neden ? Yeni PSU olmadan da kullanabilir. Neden harcama yapsın . Adam gerek var mı diyor . Elinde sonunda alacaksın diyorsun :D

Kartın belleği önemli değildir ancak almışken 2 GB bir model almakta fayda görüyorum ben. Çünkü bazı oyunlar Ultra ayarlarda belleği tamamen doldurabiliyor.

Yeterli paranız varsa tabi ki 2 GB'lık modellere bakabiliriz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hâlâ o PSU'nun sisteme yeteceğine ve kısa vadede sorun çıkarmayacağı. Uzun vadede (1 ay - 5 ay- 1- yıl - ∞) sorun olma ihtimalini daha yüksek tutuyorum. Bu biraz da şans işi biri takar 1 gün sonra sorun çıkarır biri takar hiç sorun olmaz ki PSU'da sorun yoksa yetecektir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı