saywend
Centipat
Bir dene bakalım önemli verin varsa silinir bu arada.
Tamamdır şimdi başlıyorum yardımın için teşekkür ederim sonucu seni etiketleyip yazabilir miyim?
Tamamdır şimdi başlıyorum yardımın için teşekkür ederim sonucu seni etiketleyip yazabilir miyim?
Tabii ki eğer sorun çözülmezse sıkıntı etme daha bir sürü çözüm var.
Bu arada aklıma LLF'yi USB'ye yazıp öyle LLF atmak geldi böyle bir şey yapsam çalışır mı Windows'u baştan kurmakla uğraşmasam.
Böyle bir şey var amaÇözüldü: USB ile HDD'ye Low Level Format nasıl atılır?
Yapmak istediğim şey bir format programını USB'ye yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edip Low Level Format atmak. Bunu nasıl yapabilirim?www.technopat.net
Böyle bir şey var amaÇözüldü: USB ile HDD'ye Low Level Format nasıl atılır?
Yapmak istediğim şey bir format programını USB'ye yazdırıp bilgisayarı USB'den boot edip Low Level Format atmak. Bunu nasıl yapabilirim?www.technopat.net
Çözüldü: USB ile HDD'ye Low Level Format nasıl atılır?
Böyle bir şey var ama.
Böyle bir şey var ama.
Yaptıktan sonra sadece sectorlerin yeri değişti ve tarama yaparken BSoD almaya başladım sanırım RAM'le alakalı çünkü MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyordu.
Yaptıktan sonra sadece sectorlerin yeri değişti ve tarama yaparken BSoD almaya başladım sanırım RAM'le alakalı çünkü MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyordu.
Ve sanırım hard diskteki sıkıntıda donanımsal mecbur yenisini alacağım yapacak bir şey kalmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.