HDD bir anda yavaşladı

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Monster laptop kullanıyorum 4 aydır. 2 gün öncesine kadar sorun yoktu ama PC'de bir anda yavaşlama oldu. Programlar veya geç açılıyor. Yedekleme yapayım dedim çok uzun sürüyor. HD senteniel programı ile SSD ve HDD'nin durumuna baktım her ikisi de %100 sağlıklı görünüyor. Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Ne olabilir sizce sorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster laptop kullanıyorum 4 aydır. 2 gün öncesine kadar sorun yoktu ama PC'de bir anda yavaşlama oldu. Programlar veya geç açılıyor. Yedekleme yapayım dedim çok uzun sürüyor. HD senteniel programı ile SSD ve HDD'nin durumuna baktım her ikisi de %100 sağlıklı görünüyor. Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Ne olabilir sizce sorun?

RPM düşmüş olabilir sağa sola cihazı gezdirirken sallanmasına falan dikkat etmeniz lazım ben kaç tane HDD patlattım 3 tane HDD patladı biri 70 yazar biri 90 yazar sistem 4 dk da açılıyor biri geçmiş olsun mezarda dedi bilgisayarcı.

Dosya Ekleri

• Adsızaaaaaa1.png
    Adsızaaaaaa1.png
    33,5 KB · Görüntüleme: 45
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı