GamerPro0 Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Merhaba. Caddy ile bir HDD taktım ve HDD çalışıyordu bilgisayarın kendi portundayken Caddy'e takınca HDD'nin çalıştığını sesinden anlıyorum fakat hem BIOS'ta hem de Windows'ta görünmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2022
Merhaba. Caddy ile bir HDD taktım ve HDD çalışıyordu bilgisayarın kendi portundayken Caddy'e takınca HDD'nin çalıştığını sesinden anlıyorum fakat hem BIOS'ta hem de Windows'ta görünmüyor.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 4 Eylül 2022 #2 Neden silinmesini istiyorsunuz? Çözüldüyse bunu da belirtmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS GamerPro0 Centipat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 141 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Neden silinmesini istiyorsunuz? Çözüldüyse bunu da belirtmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Etiketlemeyi unutmuşum yeni konu açtım Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Neden silinmesini istiyorsunuz? Çözüldüyse bunu da belirtmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Etiketlemeyi unutmuşum yeni konu açtım