HDD hız düşme sorunu ve oyun performansına etkisi

fsafafsfsa

Hectopat
Daha fazla  
HD Tune sonuçlarım bu şekilde. Kötü olduğunu varsayıyorum ve oyunlarda kasma gibi sorunlar oluyor. Ne yapmalıyım?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlık ciddi düşüşler mevcut. Health ve error scan testini de ekleyin. Duruma göre tavsiye verelim.

Error scan testi de temiz. Napacağım özellikle Rainbow Six Siege oynarken kafayı yiyorum.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    27,9 KB · Görüntüleme: 94
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,9 KB · Görüntüleme: 84
Harddiski nasıl kullanıyorsunuz ? mesela durmadan bir şeyler indirip siliyormusunuz ? hdd daha yarım yıl bile doldurmamışken bu şekilde hız düşüşleri kötü gözüküyor.
Harddisk 2 senelik. Daha yeni Windows 8.1 format attırdım sorun Creators updateden kaynaklıdır diye. Değilmiş. Ne yapmalıyım? Termal macun işi çözer mi? Ve çok sık indirme yapmam oyunlarım orjinaldir.

Harddisk 2 senelik. Daha yeni Windows 8.1 format attırdım sorun Creators updateden kaynaklıdır diye. Değilmiş. Ne yapmalıyım? Termal macun işi çözer mi? Ve çok sık indirme yapmam oyunlarım orjinaldir.

2 senelik harddisk , 180 günlük kullanım, sık indirme yapmıyorsun. Kasanın içi genellikle ne kadar sıcak oluyor ? sıcaklık hdd yi etkilemiş olabilir.

2 senelik harddisk , 180 günlük kullanım, sık indirme yapmıyorsun. Kasanın içi genellikle ne kadar sıcak oluyor ? sıcaklık hdd yi etkilemiş olabilir.
Yok hocam o dediğinin imkanı yok en az 2 yılı kastettim ben dolar 2.53 idi bilgisayarı aldığımda sen düşün ve her gün oyun oynarım nerdeyse en az 400 gün kullanımı var. Sistemim gayet iyi ama kaliteli almıştık. Rainbow Six Siege oynarken sıcaklık en fazla 76 derece oluyor test ettim ve laptop kullanıyorum.

Yok mu koskoca forumda çözümünü bilen?

Konu unutuldu++

Anlık ciddi düşüşler mevcut. Health ve error scan testini de ekleyin. Duruma göre tavsiye verelim.
Attım dostum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı