HDD ile Windows 10 kullanılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten 4 GB RAM'iniz var, W8.1 kullanın.

Windows 8.1 yükledim. internet Driver'ı olmasına rağmen bağlantılar gözükmedi. tövbe ettim geçmem bir daha Windows 8.1'e.
SSD varsa kullan HDD yoksa vazgeç ama bende niyese hızlı başlatma kapalı iken 2 saniyede açıldı Windows 11 de.

SSD alacağım karar verdim, peki 4 GB RAM Windows 10 için yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 yükledim internet Driver'ı olmasına rağmen bağlantılar gözükmedi bir daha tövbe ettim geçmem Windows 8.1'e

SSD alacağım karar verdim peki 4 GB RAM Windows 10 için yeterli mi? https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=HızlıMarket bu SSD'yi alacağım güzel mi ve benim ana kartım Gigabyte Ultra druble 4 Dual BIOS.

Oyun oynamayacaksan 4 GB RAM, oyun oynayacaksan 8 GB RAM.

Oyun oynamayacaksan 4 GB RAM, oyun oynayacaksan 8 GB RAM.

Ben Windows 10'u hard Disk'le hiç mi kullanam kullanan arkadaşlarım var Update'i kapayıp rahatça kullanıyorlar 5 saniyeye masaüstüne geliyor 4 GB RAM ve harddiskle.

Ben Windows 10'u hard Disk'le hiç mi kullanam kullanan arkadaşlarım var Update'i kapayıp rahatça kullanıyorlar 5 saniyeye masaüstüne geliyor 4 GB RAM ve harddiskle.

Hızlı başlatma açıktır.

Bilgisayar çok yavaş çalışır, HDD eziyet çeker.

Hızlı başlatma açıktır.

Anakartları eski öyle bir şey yok bilgisayar normal açılıyor Windows 5 bazen 15 saniyede masaüstüne geliyor 18 saniyelerde falanda kendine geliyor PC.

Anakartları eski öyle bir şey yok bilgisayar normal açılıyor Windows 5 bazen 15 saniyede masaüstüne geliyor 18 saniyelerde falanda kendine geliyor PC.

21H1 mi?

Denetim masasında güç seçenekleri diye bir buton var oradan açılıp kapatılabiliyor.

21H1 mi?

Denetim masasında güç seçenekleri diye bir buton var oradan açılıp kapatılabiliyor.

Dostum normal bir şekilde kurdu bundan 2 ay önce, temiz kurulum yaptı ve boot ederek kurdu.

Dostum normal bir şekilde kurdu bundan 2 ay önce, temiz kurulum yaptı ve boot ederek kurdu.

Kurduktan sonra otomatik hızlı başlatma açılıyor, HDD kullanıyorsa ve kapatırsa 2 dakika olur.

Kurduktan sonra otomatik hızlı başlatma açılıyor, HDD kullanıyorsa ve kapatırsa 2 dakika olur.

Ben geçen bilgisayara Windows 8.1 kurdum. İnternet Driver'ı olmasına rağmen ağlar gözükmedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı