4 GB RAM yeterlidir, Windows 10 için (Oyun için 4 GB yetersiz). Windows ne kadar RAM varsa ona göre kullanır.Windows 10 diyorsanız 8 GB RAM
4 GB RAM yeterlidir, Windows 10 için (Oyun için 4 GB yetersiz). Windows ne kadar RAM varsa ona göre kullanır.Windows 10 diyorsanız 8 GB RAM
Zaten 4 GB RAM'iniz var, W8.1 kullanın.
SSD varsa kullan HDD yoksa vazgeç ama bende niyese hızlı başlatma kapalı iken 2 saniyede açıldı Windows 11 de.
Windows 8.1 yükledim internet Driver'ı olmasına rağmen bağlantılar gözükmedi bir daha tövbe ettim geçmem Windows 8.1'e
SSD alacağım karar verdim peki 4 GB RAM Windows 10 için yeterli mi? https://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-240g-g26-p-BD805682?magaza=HızlıMarket bu SSD'yi alacağım güzel mi ve benim ana kartım Gigabyte Ultra druble 4 Dual BIOS.
Oyun oynamayacaksan 4 GB RAM, oyun oynayacaksan 8 GB RAM.
Ben Windows 10'u hard Disk'le hiç mi kullanam kullanan arkadaşlarım var Update'i kapayıp rahatça kullanıyorlar 5 saniyeye masaüstüne geliyor 4 GB RAM ve harddiskle.
Ben Windows 10'u hard Disk'le hiç mi kullanam kullanan arkadaşlarım var Update'i kapayıp rahatça kullanıyorlar 5 saniyeye masaüstüne geliyor 4 GB RAM ve harddiskle.
Hızlı başlatma açıktır.
Anakartları eski öyle bir şey yok bilgisayar normal açılıyor Windows 5 bazen 15 saniyede masaüstüne geliyor 18 saniyelerde falanda kendine geliyor PC.
Anakartları eski öyle bir şey yok bilgisayar normal açılıyor Windows 5 bazen 15 saniyede masaüstüne geliyor 18 saniyelerde falanda kendine geliyor PC.
21H1 mi?
Denetim masasında güç seçenekleri diye bir buton var oradan açılıp kapatılabiliyor.
Dostum normal bir şekilde kurdu bundan 2 ay önce, temiz kurulum yaptı ve boot ederek kurdu.
Kurduktan sonra otomatik hızlı başlatma açılıyor, HDD kullanıyorsa ve kapatırsa 2 dakika olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.