HDD sağlık durumu tekrar iyileştirilebilir mi?

BlackDragonTR

Hectopat
SSD veya HDD modeli
TOSHIBA MQ01ABD100M 1000,2 GB
Merhaba benim HDD kullanımım fazla ( 240GB SSD var bir hali ile oyun yükleyemiyorum fazla ) %95 oyun kullanımı yapıyorum. HDD'de son zamanlarda oyunlarım takılmaya başladı 5 senelik HDD mi tedavi etmek mümkün mü? Yoksa bırakayım huzur içinde ölsün mü? :D

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-17_123802748.png
    resim_2023-01-17_123802748.png
    1.003 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba benim HDD kullanımım fazla ( 240GB SSD var bir hali ile oyun yükleyemiyorum fazla ) %95 oyun kullanımı yapıyorum. HDD'de son zamanlarda oyunlarım takılmaya başladı 5 senelik HDD mi tedavi etmek mümkün mü? Yoksa bırakayım huzur içinde ölsün mü? :D
Ne yazık ki yıllar içinde ister istemez yıpranma oluyor . SSD'ye geçmenizi tavsiye ederim .

Ne yazık ki yıllar içinde ister istemez yıpranma oluyor. SSD'ye geçmenizi tavsiye ederim.

SSD almayı düşünüyorum zaten yakın zamanda ancak geri döndürmenin yolu var mı emektarı Game Pass'ten Age of Empires 4 oynayacağım örneğin hemen yer doluyor bir oyun 60GB küsur olunca sıkıntı yaşıyorum hali ile boyutlarda :D

SSD almayı düşünüyorum zaten yakın zamanda ancak geri döndürmenin yolu var mı emektarı Game Pass'ten Age of Empires 4 oynayacağım örneğin hemen yer doluyor bir oyun 60GB küsur olunca sıkıntı yaşıyorum hali ile boyutlarda :D
Hocam haklısınız oyunlar çok yer kaplıyor , Ssdler çok pahalı fakat yapacak bişey yok .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı