HDD taktıktan sonra bilgisayar takılmaya başladı

goh

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Patriot M.2 P300 512GB, Toshiba P300
Anakart
Asus Prime H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4
Önceden sadece M.2 SSD kullanıyordum. Geçenlerde Toshiba P300 aldım ve şu anda bilgisayar ara sıra takılıyor.
Sistemi (Windows) vs. yeniden kurmadım sadece yedek disk olarak HDD'yi aldım ve içine oyun yükledim. Bu neden oluyor olabilir, nasıl çözülür?

(başka SSD slotu olmadığı için HDD aldım, yoksa SSD alacaktım)

1745064720219.png

1745064856930.png

Son düzenleme:
Önceden sadece M.2 SSD kullanıyordum. Geçenlerde Toshiba P300 aldım ve şu anda bilgisayar ara sıra takılıyor.
Sistemi (Windows) vs. yeniden kurmadım sadece yedek disk olarak HDD'yi aldım ve içine oyun yükledim. Bu neden oluyor olabilir, nasıl çözülür?

(Başka SSD slotu olmadığı için HDD aldım, yoksa SSD alacaktım)

HDD yerine SATA SSD niye almadın?

HDD sağlık ve performans yüzdesi kaçta?

(başka SSD slotu olmadığı için HDD aldım, yoksa SSD alacaktım)
Yüklediğin oyunlarda bir virüs falan olabilir mi depolama olarak kullanıyorsan sıkıntı.

HDD bozuk olabilir. Kargoda bozulması çok olası. Hassas cihazlar.

sağlığında bir sorun görünmüyor gibi, nasıl anlaşılabilir
Sizdeki gibi takılma donma yapmasıyla, bazen sistemi crash verdirmesiyle bazen sistemin açılmayı reddetmesi ile anlaşılır. Bunları yapması için harddiskin içinde bir şey yüklü olmasına da herek yok, bilgisayara bağlı olması yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı