HDMI 2 2.0 olarak mı geçiyor?

samtesahni

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Benim de sorum olacak bende PS5 almayı düşünüyorum şimdi benim kullandığım TV profilo ve 3 tane HDMI girişi var mesela HDMI 2 2.0 olarak mı geçiyor? Ve oraya takabilir miyim? Ya da HDMI 3'e.

Aldığınız televizyonu paylaşın bir kontrol edelim. Yanında ki rakam sıra rakamı olabilir. Bağlantıları özelliklerine bakmak gerekiyor.
Kullanma kılavuzunda yazıyor mu?
Kullanma klavuzunu bulamıyorum ama interntte varsa bi bakayım. Bu arada marka: Profilo 32PA200E
20221230_001014.jpg
20221230_001014.jpg

Son düzenleme:
Aldığınız televizyonu paylaşın bir kontrol edelim. Yanında ki rakam sıra rakamı olabilir. Bağlantıları özelliklerine bakmak gerekiyor.
Kullanma kılavuzunda yazıyor mu?
Yani oluyor mu?

Ama TV'de HDR desteği yok ve 768 p mi öyle birşey yani oynayabilir miyim ps5 i? Yoksa ps4 mü olur?

Son düzenleme:
Yani oluyor mu?

Ama TV'de HDR desteği yok ve 768 p mi öyle bir şey yani oynayabilir miyim PS5'i? Yoksa PS4 mü olur?

HDMI bağlantı ile görüntü alabiliyorsunuz zaten. Olmayacak bir şey yok. Yüksek versiyonlu HDMI daha iyi özelliğe sahip fakat televizyonunuz çok üst düzey olmadığı için pek fark yaratmayabilir. Ayrıca PS'nin içinden kablo çıkıyor. Kablo almanıza gerek yok.

HDMI bağlantı ile görüntü alabiliyorsunuz zaten. Olmayacak bir şey yok. Yüksek versiyonlu HDMI daha iyi özelliğe sahip fakat televizyonunuz çok üst düzey olmadığı için pek fark yaratmayabilir. Ayrıca PS'nin içinden kablo çıkıyor. Kablo almanıza gerek yok.

Hayır yani 2.1 uyar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı