Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 17 Eylül 2020 #1 Merhabalar arkadaşlar, 144 Hz monitörümü HDMI ile bağlıyorum ve 144 Hz alıyorum. DisplayPort almama gerek var mı? Fark oluşur mu?
Merhabalar arkadaşlar, 144 Hz monitörümü HDMI ile bağlıyorum ve 144 Hz alıyorum. DisplayPort almama gerek var mı? Fark oluşur mu?
Çözüm Yener K. 17 Eylül 2020 Gerek yok hocam. Zaten 144 Hz veriyor. FreeSync ile G-Sync açmak için DP gerekir. Böyle bir ihtiyacınız yoksa gerek yok.
Gerek yok hocam. Zaten 144 Hz veriyor. FreeSync ile G-Sync açmak için DP gerekir. Böyle bir ihtiyacınız yoksa gerek yok.
Şampiyonenes Kilopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #11 Windows 7 dedi: Ekran kartın AMD ise FreeSync'i HDMI ile alabiliyorsun. nVidia'ya ilk geldiğinde sadece DP idi belki değişmiştir. Genişletmek için tıkla... Tessekurler. Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: Ekran kartın AMD ise FreeSync'i HDMI ile alabiliyorsun. nVidia'ya ilk geldiğinde sadece DP idi belki değişmiştir. Genişletmek için tıkla... Tessekurler.