Hedeflerim çok yüksek ve stres yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayal dünyandan ayrıl kardeşim yoksa sonucunda yere çakılırsın. Tesla kadar iyi olacağına inan birisinin öz güvenine helal derim. Hiç kimse kusursuz değil. Film setindeki işini bitirip, formül yapıp, o sırada milyarların dinleyeceği şarkı yazıp, ülkeyi yönetemezsin.
 
2 Gün geçti ve hiçbir şey değişmemiş. Anladığım kadarıyla daha buradaki kuralları okumaktan acizsin. Bu şeyleri nasıl başarmayı düşünüyorsun?

Hala lise sınavında yaptığın yanlışları sayıklayıp duruyorsun. Daha kötüsü aslında tam olarak yanlış değildi, elim kaydı gibi laflar ile kendini avutuyorsun. Yanlış yanlıştır. Oldu bitti. Önündeki maçlara bak.

"Çalifornia üniversitesi"ne girince haber ver de gelip elini sıkayım.

Burada söylenecek şeyleri takmayacağın çok belli. Bu yüzden zamanımı harcamayacağım. Özet hali sana yeter. otur ve çalış.

Bak şimdi onları onceden okudum, tekrar paylaşmak yasak biliyorum, öne çıkarma tarzı bir ozellik varmış nasil yapılacağını bulamadım o yuzden tekrar yazdim.
Ek olarak çalış demissin, bu yıl 45 kitap bitirdim LGS için yaklasik 10000 soru eder.
Ben sana nasil kazanirim, nasıl olurum diye sormadım stressten nasıl kurtulurum diye sordum sana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışın diyeceğim ama bu hedefler çalışmayla da olmaz gibi biraz daha gerçekçi hedefler bulun kendinize boğaziçi üniversitesi falan isteyen gördüm de california üniversitesi genetik nedir arkadaş.
 
Technopat'a yazmak yerine bir doktora görünmeyi deneyebilirsin bence. Kendine her alandan idol olarak seçtiklerin tek bir alana odaklanmış insanlar. Ancak sen hepsi birden olsun istiyorsun. Kendini sinir krizlerine sokmak yerine bi' oturup düşün derim.
 
Once tek alanda iyi ol, sonra digerlerine kay veya zamani geri alip tavsiyemi dinle.
"
Gec kalmissin bu hedefler icin, anne karninda muzisyenlik. 1-2 yasinda dil. 4-5 yasinda da okuryazarlik ve yazarlik egitimi ile beraber kalecilikte gelismen gerekiyordu. Cunku 7-8 yasinda ilk filmine cikman lazimdi. Daha sonra olmaz cunku lise yillarinda fizik ve muhendislik egitimi, 18 yasindan sonra da ulke kurman lazimdi. Sadece siyasetci degil asker de olman lazim ki generkurmay cumburbaskani olasin
" - Zaman hukumdari @76087 ( kendisi hepsini basarinca zaman hukumdari oldu! )
 
Hocam beni yanlış anlamassanız birkaç şey söyleyeceğim.
1- Kendinize tutarlı hedefler koyun. Eğer 0.01'lik bir lise hayal ederken 2 yüzdelik dilime girerseniz dikkat hatası yapsanız bile bir sorun vardır ve buna göre kendinizi hedeflendirin.
2- Kişisel fikirim hedefler iyidir fakat koyduğunuz her hedefi gerçekleştireceksiniz diye bir kaide yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı