Makaleler
287
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

dijital çağa geçişle birlikte artık CHIP ve LEVEL dergi arşivimi hediye etmek istiyorum. Arşivi Çağlayan'dan elden teslim alabilirsiniz. Kendi aracınızla gelmeniz sizin için en iyisi olur.

Arşivin son çektiğim fotosu:

dergi arsiv.jpg

dergi arsivi.jpg

Arşivi kendiniz veya okulunuza hediye etmek için de alabilirsiniz...

Kim olduğunuzu ve arşivi neden istediğinizi belirtiniz.

Ön şartlar:
  • En az 6 aydır Sosyal üyesi olmak.
  • En az 100 mesajı olmak.
Güncelleme: Bir aksilik olmazsa @er36po 'ya hediye edilecek.

Son düzenleme:
Kargo olursa alabilirim Recep Bey. :D Şaka bir yana, kargo ile yollarsanız(bir kısmı da olabilir) alabilirim. İzmir'de ikamet ediyorum. Koleksiyona katarım. Sizin dergilerinizi ayrı bir yeri olur. :) Sizi LEVEL dergisinden beri takip ediyorum.
Çok ciddiyim.

Son düzenleme:
Dergilerin duvar kağıtları var mı acaba ?

Çoğunun yanında poster var. Bir ton Oyungezer ve LEVEL posteri...

Kargo olursa alabilirim Recep Bey. :D Şaka bir yana, kargo ile yollarsanız(bir kısmı da olabilir) alabilirim. İzmir'de ikamet ediyorum. Koleksiyona katarım. Sizin dergilerinizi ayrı bir yeri olur. :) Sizi LEVEL dergisinden beri takip ediyorum.
Çok ciddiyim.

Kargo parası belini büker. Ayrıca MNG iki adım olmasına rağmen uğraşamam. Dergiler hazır. İlk gelen alır!

Hadi gençler! Alev topu yaklaşıyor!

gora alev topu.jpg

Kim olduğunuzu ve arşivi neden istediğinizi belirtiniz.
Beni az veya çok biliyorsunuzdur sanırım, sonuçta Sosyal beraberliğimizin bi kaç yıl dönümü geçti. Ama yine de özetleyeyim: Ben kendi halinde 3 çocuk babası bir vatandaşım, geçimimi inşaatlarda elde edebiliyorum ancak. Onun dışında herhangi bir gelirim yok maalesef.
Zamanımın kıymetli saatlerini teknolojinin bana bahşettiği nimetlerinden yararlandırarak geçiriyorum. Oyun oynamayı çok severim ama ne hikmetse bir türlü profesyonel oyuncu olamadım. Far Cry serisi hastasıyım fakat en çok oynadığım oyun BF4'tür.

Arşivi neden istediğim konusuna gelirsen, yeni bir ev yaptırıyorum, yakında göçümü de oraya atacağım. Bu yeni eve bir de güzel kitaplık yaptırmayı düşünüyorum. Eğer bu arşivi bana verirseniz bu sayede kitaplık boş kalmamış olur, hepsi bu, yani kötü bir niyetim yok valla :D
Esprimizi de yaptık şimdi saadete geleyim. Ben o arşivi istiyorum Reis, yani lütfen- rica ediyorum :rolleyes:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı