Beni az veya çok biliyorsunuzdur sanırım, sonuçta Sosyal beraberliğimizin bi kaç yıl dönümü geçti. Ama yine de özetleyeyim: Ben kendi halinde 3 çocuk babası bir vatandaşım, geçimimi inşaatlarda elde edebiliyorum ancak. Onun dışında herhangi bir gelirim yok maalesef.
Zamanımın kıymetli saatlerini teknolojinin bana bahşettiği nimetlerinden yararlandırarak geçiriyorum. Oyun oynamayı çok severim ama ne hikmetse bir türlü profesyonel oyuncu olamadım. Far Cry serisi hastasıyım fakat en çok oynadığım oyun BF4'tür.

Arşivi neden istediğim konusuna gelirsen, yeni bir ev yaptırıyorum, yakında göçümü de oraya atacağım. Bu yeni eve bir de güzel kitaplık yaptırmayı düşünüyorum. Eğer bu arşivi bana verirseniz bu sayede kitaplık boş kalmamış olur, hepsi bu, yani kötü bir niyetim yok valla :D
Esprimizi de yaptık şimdi saadete geleyim. Ben o arşivi istiyorum Reis, yani lütfen- rica ediyorum :rolleyes:

Tamamdır. Arşivin tamamını istediğiniz zaman gelip alabilirsiniz. Özel mesaj attım size.

@Recep Baltaş

Ben İstanbul otellerinde çalışan 24 yaşında Mengen'li bir pastacıyım. Sevdiğim için değil, biraz Mengen'li olduğum için birazda baba baskısı yüzünden girdik bu mesleğe. Hobi olarak fotoğraf çekiyorum, zaman buldukça mümkün olduğunda alıyorum makinemi ve birde araç kiralıyorum. Zamanımın ve paramın yettiğince iyi fotoğraflar çekmeye çalışıyorum. Çok nadiren hobiyi paraya çevirdiğim zamanlar da olmuyor değil. Bunun yanında teknolojiye hastalık seviyesinde aşığım. Bazen teknoloji araştırmalarıma anlamsız zaman harcıyorum, getirisi de hiç olmuyor. Bu hastalık çocukluğumda ve ergenliğimde başlamadı, 4-5 yıldır bu durumdayım.

Eskiden bilgisayar falan yoktu, aklımın erdiği dönemlerde teknoloji bilgisinden uzaktım, yani Dünya'dan haberim yoktu. Tek bildiğim shimano'nun kaliteli bisiklet vitesi olduğuydu. Hep o dönemleri merak ettiğim için Internet ortamında ara sıra geriye dönük araştırmalar yapıyorum. Mesela günümüzde GTX 1080 değilde, GTX 280 çıkmış gibi varsayım yaparak, bir nevi geçmişe giderek araştırma yapıyorum. İstediğim şey hiç bir konuyu atlamamak. O kaçırdığım dönemleri geri almak istiyorum. Muhtemelen bu arşiv içerisinde yıllanmış şarap gibi dergiler var. Okumaktan büyük keyif alacağımı düşünüyorum. Elim ayağım titriyor!

Güncelleme: Bir aksilik olmazsa @er36po 'ya hediye edilecek.
Bunu sonradan gördün! :oops:

@er36po Beraber aynı anda gitsek bölüşebilir miyiz? Ben en eskilerinin bir kısmını alsam yada okuyup okuyup sana geri getirsem? :kitapkurdu::melek:

Erkan Abi konusunda bir aksilik çıkarsa ben almayı kabul ediyorum şimdiden :) Arabanın gittiği yere kadar gider, gitmediği yeri de taşırım sorun değil.

Arkadaşlar bu arada kargo ile almak istemiz de hoş ancak Recep Abi'ye o kadar şeyi taşıtmanın, uğraştırmanın bir anlamı yok. İyilik yapıp arşivini hediye ettiğine pişman etmeyin adamı :)
Onun elinden geldiği için bile çok değerli birer hediye hepsi, alan kişi ömür boyu muhafaza etsin lütfen.

alan kişi ömür boyu muhafaza etsin lütfen.
Olur da arşive ben sahip olursam, okuduktan sonra forumda konu açıp bir başkasına kargo ile göndermek istiyorum. Bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum. Hayatımı Murphy kanonları çevrelemiş zaten! :morgöz:

Erkan Abi konusunda bir aksilik çıkarsa ben almayı kabul ediyorum şimdiden :) Arabanın gittiği yere kadar gider, gitmediği yeri de taşırım sorun değil.

Arkadaşlar bu arada kargo ile almak istemiz de hoş ancak Recep Abi'ye o kadar şeyi taşıtmanın, uğraştırmanın bir anlamı yok. İyilik yapıp arşivini hediye ettiğine pişman etmeyin adamı :)
Onun elinden geldiği için bile çok değerli birer hediye hepsi, alan kişi ömür boyu muhafaza etsin lütfen.
Tamamdır. Hocam sana zahmet okuduktan sonra ben alayım birazını. :)

Olur da arşive ben sahip olursam, okuduktan sonra forumda konu açıp bir başkasına kargo ile göndermek istiyorum. Bu fırsatı da kaçırmak istemiyorum. Hayatımı Murphy kanonları çevrelemiş zaten! :morgöz:
Okuduktan sonra yolla bana. :) İyilik yapmış olursun. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı