Helldivers 2'nin son 3 günde aldığı olumsuz inceleme sayısı 250 bini geçti, oyun %49,5 olumsuz aldı

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.858
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Belki de senenin en iyi oyunu diye bahsedilen ve sektörde bomba etkisi yaratan oyunun bir saçma karar ile 600 bin inceleme de %49,5 olumsuz alması ve bunun 257.954'ünün son 3 günde olması çok büyük bir şey.

Kaynak:
 
Cahilliğimi mazur görün, bu oyunu geçen hafta almıştım ancak PSN hesabını oluşturamıyor muyuz şimdi? (Daha önceden PSN hesabı açmış olabilirim hatırlayamadım.)
 
Cahilliğimi mazur görün, bu oyunu geçen hafta almıştım ancak PSN hesabını oluşturamıyor muyuz şimdi? (Daha önceden PSN hesabı açmış olabilirim hatırlayamadım.)
Türkiye'de PSN hesabı açabiliyorsun. Fakat içinde Azerbaycan'da bulunan 170 küsür ülkede PSN yok. Yani VPN vs. olmadan hesap açamıyorsun. Sony ise VPN ile hesap açıp oynamasınlar diye direkt oyunu o ülkelerden satıştan kaldırdı. Yani oyun şu anda 170 küsür ülkede satın alınamıyor, eğer zamanında o ülkelerden birinde yaşayıp oyunu aldıysan da artık oynayamıyorsun. Ha tabii Steam, mağdur olunmasın diye koşulsuz iade hakkı sağladı bu insanlara fakat yine de online bir oyunu 3 ay boyunca oynayıp kasıldıktan ve dostlar edindikten sonra saçma sapan bir 3. parti hesap zorunluluğu meselesinden dolayı bunların elinden alınması tepki oluşturdu.
Oyun nasıl bir oyun peki oynanış olarak?
Oyun birçok insan için yılın oyunu denebilecek kadar iyiydi.
 
Görsel ve grafik olarak cidden güzel ama benim sevebileceğim bir tarz değil. Yani bedava olsa bile 1 haftadan fazla oynayacağımı düşünmüyorum. Demek istediğim sevdiğin bir tarz ise alabilirsin. Yoksa pek gerek yok.
 
İnsanlar artık boykot ediyor oyunu, umarım bu kararı geri çevirirler. Çok saçma bir karar gerçekten.
 
PSN kararını Sony almış diyorlardı, düzeltirlerse iyi.
Suç sadece Sony'nin değil. Arrowhead'de bu olayı 6 ay önceden biliyormuş. Yani göz göre göre hiçbir haber verilmeden oyuna sonradan erişimini kaybedecek oyunculara oyunu satmakta bir problem görmediler.
 
Anlamadığım bir şey var. Tamam, oyunu oynamak için sonradan PSN hesabını oluşturmanın zorunlu kılınması saçma ve yanlış. Bunların başına gelen şey oyuncuların konumundan dolayı hesabı açamadığı için oyunu oynayamaması. Evet, haklı bir isyan fakat tek isyan eden kişiler bunlar değil. PSN hesabı açılabilen ülkelerdeki insanlar da isyan etmiş. Madem bu kadar rahatsızdınız Game Pass'te bulunan Diablo 4 için Battle.net hesabı açılmasını niye yanlış bulmadınız veya her Ubisoft oyunu için Ubisoft Connect hesabının açılmasını? Yani sadece PSN yapsa mantıklı bir boykot olurdu fakat Rockstar, Ubisoft, Activision, Blizzard, Xbox hepsi yapıyor.

Yukarıdaki yorumum PSN hesabı açılamayan ülkelerde oyuna sahip olan kişiler için değil bu arada. Bu kişilerin karara karşı çıkması çok mantıklı. Kaç aydır oynadığı oyunu elinden almış oluyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı