Hep yaptığınız saçma şeyler

Benimki ne zaman YouTube'den bir video açsam 1 kez dahi izleyecek olsam döngüye alıyorum. Alışkanlık olmuş :D
Masaüstüne gelirim. Arka planımı izlerim (Wallpaper Engine) sonra Steam kütüphaneme bakarım. Sonra tekrar masaüstünü izlerim. Bu döngü yaklaşık yarım saat boyunca sürer.

Bilgisayarda canım sıkıldığı zaman masaüstüne bön bön bakarım, "yenile" yapar fare imlecini amaçsızca gezdirerek yine masaüstüne bakarım, öylece hiçbir şey yapmadan sadece bakarım. Ardından Google'ı açar ellerimi klavyede gezdiririm ve ne arayacağımı bilemediğimden pencereyi kapatırım. Sonra Steam'i, Kütüphanemi açarım, oyunlara bakarım, oynayacak hiçbir şey bulamayınca onuda kapatırım. Ve tekrar başladığım noktaya yani masaüstüne geri dönerim.

Bilgisayar başındaysam eğer, her canım sıkıldığında bunu mutlaka yaşarım.

Geceleri acıktığımda bir şeyler mi söylesem yoksa gidip mutfakta hazırlasam mı diye düşünürken uykum geliyor, yatıyorum. Ya da aman ben deyip boş veriyorum.

Arabaya ilk oturduğumda direkt frene basıyorum. Düz yolda olsa dahi. Aslında doğru bir şey ve güvenlik için yapılması gereken bir şey ama bazen yanıma binenler saçma bulabiliyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı