Hepsi Burada'dan Ekran Kartı Alınır mı ?

Ya yardım etmeye çalışıyorum youtube kanalından yüzüne baktım, sakalların çıkmış ama neden hala böyle davranıyorsun?
EVGA markasının uluslararası garantisi var. Sorun çıkarsa burdan verebilirsin garantiye. YADA istersen gidip aracı kurumları zengin edebilirsin. Bir aile daha doyurmuş olursun çok şükür müslümanız. Bilgisayarı Amazon'dan topla diyen yok sana ekran kartını alman senin yararına olur ve eğer cidden EVGA markası almayıp msi falan alsan bile Amazon'a en pahalı kargoyla karşı ödemeli gönderip TÜRKİYE'dekinden daha hızlı sorununu hallederler. Eğer 200 lira senin için bu kadar önemliyse sana bir alternatif sundum.

Ya yardım etmeye çalışıyorum youtube kanalından yüzüne baktım, sakalların çıkmış ama neden hala böyle davranıyorsun?
EVGA markasının uluslararası garantisi var. Sorun çıkarsa burdan verebilirsin garantiye. YADA istersen gidip aracı kurumları zengin edebilirsin. Bir aile daha doyurmuş olursun çok şükür müslümanız. Bilgisayarı Amazon'dan topla diyen yok sana ekran kartını alman senin yararına olur ve eğer cidden EVGA markası almayıp msi falan alsan bile Amazon'a en pahalı kargoyla karşı ödemeli gönderip TÜRKİYE'dekinden daha hızlı sorununu hallederler. Eğer 200 lira senin için bu kadar önemliyse sana bir alternatif sundum.
Bu yaklaşım hiç hoş bir davranış değil. Sen nasıl öneride bulunduysan adamda ret etmiş. Uzatmanın alemi yok. Parasını sen mi ödeyeceksin. Herkes istediğini tercih edebilir.

@Son Anka Youtube kanalınızın olduğunu bilmiyorum. Kullanım amacınıza göre Nvidia kartlar söylediğiniz gibi daha iyi sizin için. Eğer bahsettiğiniz kartı alırsanız testlerinizi bekliyor olacağım.

Anlayış için teşekkürler :) Tabi ki hatta sistemin kutu açılışı dahil kasa vs her şeyi alınca çekebilirim. Belki kartı Hepsi Burada' dan alırsam onun kutu açılımı da gelebilir :D Çünkü forumda bu kartla ilgili çok bir bilgi yok başka arkadaşlarda bilgilensin isterim :)

Güzel kardeşim ben sana bir şey demedim ki :D Sadece bana uygun değil dedim kısaca söylemek gerekirse niye böyle bir tepki verdiğini anlamıyorum. Ben Evga ile ilgili araştırma yaptım şu an seçtiğim kart ondan daha performanslı ve Evga düşünmüyorum bunu belirttim. Sonra da Amazon neden olmaz onu söyledim. Neyse sağol öneri için tekrar kolay gelsin.

Son düzenleme:
Gönül rahatlığı ile alabilir, hatta geri iade bile edebilirsin.

İade var biliyorumda. Dediğim gibi test edecek, sorun var mı bakacak bir sistemim yok şu anda elimin altında :D Sistemi toplamam da nereden baksan 2 ayımı alacaktır. Haliyle iade durumu ortadan kalkar. Hani aldığımda kartta sorun çıkmaması lazım o bağlamda soruyorum :D Sorun çıkarsa eğer tekrar iade etme şansım yok aradan çok süre geçeceği için :p

Gereksiz tartışma niye çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Arkadaş AMD istemiyor, açıkça fikrini belirtmiş. Daha üstlemenin manası yok.

Amazon'dan EVGA kart alsan ne yazacak? Vektron artık EVGA yurtdışı ürünlerine garanti vermiyor. Yine aldığın yere ürünü göndermek zorundasın.

Ek olarak 390X'i gözünüzde çok büyütmeyin. AMD hedef olarak 980 980Ti aldı rakip olarak ama bu konuda sınıfta kaldı. 390X nVidia karşılığı olarak 970OC - 970Ti seviyesi arasında kaldı. 970 G1 Extreme zaten ortaya 970Ti performansı ortaya koyuyor neredeyse.

1400 liraya TR Garantili olarak kaçırma bence ürünü. Bu arada Gigabyte kartların 3 yıllık garantisi mevcut. Diğer firmaların 2 yıl ile sınırlı garantisi maalesef.

İade var biliyorumda. Dediğim gibi test edecek, sorun var mı bakacak bir sistemim yok şu anda elimin altında :D Sistemi toplamam da nereden baksan 2 ayımı alacaktır. Haliyle iade durumu ortadan kalkar. Hani aldığımda kartta sorun çıkmaması lazım o bağlamda soruyorum :D Sorun çıkarsa eğer tekrar iade etme şansım yok aradan çok süre geçeceği için :p
Dediğim gibi, Extreme serisi Gigabyte'in en çok üstünde durduğu seri. Herhangi bir sorunla karşılaşma ihtimalin çok düşük. Yine de teknolojik ürün. Hatalı olabilir tabii ki.

Bu madde içini ferahlatır sanırım.

6502 sayılı kanun 12’nci madde;
“Zamanaşımı
MADDE 12 – (1) Kanunlarda veya taraflar arasındaki sözleşmede daha uzun bir süre belirlenmediği takdirde, ayıplı maldan sorumluluk, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıllık zamanaşımına tabidir. Bu süre konut veya tatil amaçlı taşınmaz mallarda taşınmazın teslim tarihinden itibaren beş yıldır.
(2) Bu Kanunun 10 uncu maddesinin üçüncü fıkrası saklı olmak üzere ikinci el satışlarda satıcının ayıplı maldan sorumluluğu bir yıldan, konut veya tatil amaçlı taşınmaz mallarda ise üç yıldan az olamaz.
(3) Ayıp, ağır kusur ya da hile ile gizlenmişse zamanaşımı hükümleri uygulanmaz.”

2 aya kadar çok şeyler değişir. Şahsen sistemi almadan evvel kart alma derim. Yada önce sistemi topla sonra kartı al derim. Ayrıca indirim demişsin 2 aya kadar yeni mimari kartlar çıktığında şimdiki kartlar ellerinde kalacağından fiyatı dahada düşebilir.

Gereksiz tartışma niye çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Arkadaş AMD istemiyor, açıkça fikrini belirtmiş. Daha üstlemenin manası yok.

Amazon'dan EVGA kart alsan ne yazacak? Vektron artık EVGA yurtdışı ürünlerine garanti vermiyor. Yine aldığın yere ürünü göndermek zorundasın.

Ek olarak 390X'i gözünüzde çok büyütmeyin. AMD hedef olarak 980 980Ti aldı rakip olarak ama bu konuda sınıfta kaldı. 390X nVidia karşılığı olarak 970OC - 970Ti seviyesi arasında kaldı. 970 G1 Extreme zaten ortaya 970Ti performansı ortaya koyuyor neredeyse.

1400 liraya TR Garantili olarak kaçırma bence ürünü. Bu arada Gigabyte kartların 3 yıllık garantisi mevcut. Diğer firmaların 2 yıl ile sınırlı garantisi maalesef.

Asus'da 3 yıl veriyor yanılmıyorsam ama Gigabyte' nin 3 yıl garanti verdiğini bilmiyordum :D Bilgin var mı hocam senin garanti durumu vs nasıl acaba müşteriye olan ilgileri vs iyi mi ? Ben bu kartı alacak gibiyim tek korkutan şey beni deneyemeyecek olmam kartı :( Yoksa tereddüt edesim yok gibi bir şey. Kart çok şık performansı çok iyi görünüyor ve bir çok açıdan adı gibi Extreme şartlara dayanabilecek bir yapıda :D

Ayrıca sadece bu konuda değil Gtx970 ile ilgili ne zaman konu açsam öneri yapılıyor hayır dediğimde ise hakarete kadar gidiyor iş diğer konuma bakarsan eğer orada mesaj atan arkadaşların yaptıkları saldırıyı görürsün :D Cevap vermediğim halde şu anda bile bir laf atma çabası içerisindeler mesela o konuda ki arkadaşlar. Anlamıyorum gerçekten bunu neden yaptıklarını.

Bu madde içini ferahlatır sanırım.

6502 sayılı kanun 12’nci madde;
“Zamanaşımı
MADDE 12 – (1) Kanunlarda veya taraflar arasındaki sözleşmede daha uzun bir süre belirlenmediği takdirde, ayıplı maldan sorumluluk, ayıp daha sonra ortaya çıkmış olsa bile, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıllık zamanaşımına tabidir. Bu süre konut veya tatil amaçlı taşınmaz mallarda taşınmazın teslim tarihinden itibaren beş yıldır.
(2) Bu Kanunun 10 uncu maddesinin üçüncü fıkrası saklı olmak üzere ikinci el satışlarda satıcının ayıplı maldan sorumluluğu bir yıldan, konut veya tatil amaçlı taşınmaz mallarda ise üç yıldan az olamaz.
(3) Ayıp, ağır kusur ya da hile ile gizlenmişse zamanaşımı hükümleri uygulanmaz.”

Cidden mi ya :D Yani bu ekran kartının da 2-3 ay sonra denediğimde sorun olsa bile Gigabyte ana firmasına başvurduğumda iade almak durumundalar o zaman yanlış anlamıyorsam. Birde maddeyi nereden aldığına dair kaynak atabilirsen beni çok mutlu edersin :) Eğer durum böyle ise gerçekten birazdan çıkarım banka işlemleri için :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı