Sanırım siz Hepsiburada'nın çalışanı felansınız az önce aynı sistemi "İndirimsiz" Sinerjiden topladım 5069 TL tuttu. Şimdi "İndirimli" Hepsiburada'dan topladım 5034 TL tuttu.Düşünen arkadaşlara not düşeyim konuya: Hepsiburada.com diğer bazı bilgisayar satan sitelerin aksine normal var olan indirimin üzerine bu vaat edilen indirimi ekliyor.
Diğer caf caf reklam yapan özellikle bazı siteler aldatmaca kampanya yapıyorlar.
Özetle Fırsatı Kaçırmayın.
Ancak 1070 çok ucuz Hepsiburada'dan alınabilir. MSI GAMING X Nvidia GeForce GTX 1070 8GB 256Bit GDDR5 (DX12) FiyatıSanırım siz Hepsiburada'nın çalışanı felansınız az önce aynı sistemi "İndirimsiz" Sinerjiden topladım 5069 TL tuttu. Şimdi "İndirimli" Hepsiburada'dan topladım 5034 TL tuttu.
Şuan benim gördüğüm diğer sitelerden ucuz olan bir Ryzen 7 1700 var. Birde GTX 1070@GAMİNGpc11
Bazı ürünlerde istisna olabilir. Diğer sitelerden kastım özellikle namı değer vatan computerdi bunu bilmenizi isterim.
Hepsiburada çalışanı olsam bu tarz reklam ile mi uğraşırım. Gördüğüm genel kaide de doğru ayrıca hepsiburada.com'da ürünün indirim fiyatı üzerinden tekrar belirtilen oranda indirim yapılıyor.
Geçen ay KDV indirimi vardı yine SSD almıştım 225 TL'ye o an o fiyata başka yerde yoktu ve şu anda da o fiyata satabilen yok:
SSD: Kingston HyperX Fury 120GB 500MB-500MB/s Sata3 SSD SHFS37A/120G
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.