Hepsiburada.com kusurlu ürün iadesi

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
19 temmuz'da Gamepower Magnus v2 satın aldım. 1 günde elime ulaştı fakat kutuyu açtıgımda tozlu bi ürünle karşılaştım. Umursamadan temizledim fakat mikrofonda büyük bir çizik/çatlak oldugunu fark ettim. Kulaklıgı kutusuna koydum. İade edeceğim, kabul edilir mi? Şöyle bir sorun daha var, kargo geldi fakat daha Hepsiburada'da kargoya verilecektir yazıyor.

.
1efc727c-d67f-4e9e-87a9-1940cc73593f.jpg

Kargo durumunun o şekilde gözükmesinin nedeni kargo şirketinin paketi teslim ettikten sonra siteye bildirmemesinden kaynaklanan bir durumdur. Destek bölüme yazarak düzelttirebilirsin. Geri iade alacaklardır muhtemelen.

@Isabelle Dostum önermem. Bütçem bu deyip gördüğüne yanaşma, güzel bir kulaklık kestir gözüne ve biraz sabret onu al derim. Söylediğiniz markaların hepsi Çin'de aynı fabrikadan çıkıyor sayılır, çok kaliteli ürünler değil, gerek malzeme gerek performans olarak.

Üsteki şu anki bütçenize uygun olacağını tahmin ediyorum, biraz zorlarım beklerim derseniz diğerine göz atabilirsiniz.

Biraz hortlatıyorum ama aynı kulaklığı bende aldım n11 üzerinden bugün elime ulaştı ve aynı sorun bendede var kullanılmış ürün yolladılar gibime geliyor iade edeceğim sizin durumu merak etmiştim iadeniz kabul oldumu ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı