Hepsiburada iade işlemi hızlandırılabiliyor mu?

Nahz

Kilopat
Merhaba, geçen "bu ölü pixel midir?" Konusu paylaşmıştım. Değiştir veya iade et diyenler oldu. Sonra o pixelin beni aşırı derece rahatsız etmediği için bende servise göndermekten vazgeçtim.

Sonra ise 27 inç FHD monitörün oyunlar da veya genel kullanım da alışamadım, hoşuma gitmedi.

Ben bu monitörü iade etmek istiyorum, fakat Hepsiburada ile iletişime geçtiğim de öncelikle bana neden iade etmek istediğimi sordu. Ben de ölü pixel durumunu ve hoşuma gitmediğini belirttim.

Bana "bize gönderirseniz 23 iş günü içerisinde iadeniz yapılacaktır." Dendi. Ben de o kadar zamanımın olmadığını belirttim fakat anlatamadım.

Sizce ne yapmalıyım? Bu iade sürecini hızlandırmanın yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hızlandırmanın yolu yok. İade sebebini yanlış söylemişsin. Bir ürünü iade ediyorsan beğenmedim diyeceksin. Diğer türlü garanti ile uğraştırırlar. Oradan onay gelirse yapılır. Çünkü sen ürünün sorunlu olduğunu belirtmiş oluyorsun ama onlar sorunsuz olduğunu teyit ediyorlar.

Öyle bir şey olmamalı. 😲

14 gün içinde koşulsuz şartsız kolay tam para iadesi hakkınız var.

Hızlandırmanın yolu yok. İade sebebini yanlış söylemişsin. Bir ürünü iade ediyorsan beğenmedim diyeceksin. Diğer türlü garanti ile uğraştırırlar. Oradan onay gelirse yapılır. Çünkü sen ürünün sorunlu olduğunu belirtmiş oluyorsun ama onlar sorunsuz olduğunu teyit ediyorlar.
İptal edip yeni iade talebi oluşturursam ve açıklamayı düzeltsem olur mu?

Öyle bir şey olmamalı. 😲

14 gün içinde koşulsuz şartsız kolay tam para iadesi hakkınız var.
O başvuru hakkı, satın aldıktan sonraki 14 gün sebepsiz iade seçeneği var.
İade süreci banka, inceleme vb. durumlardan uzayabilir ki arkadaş ölü pikseli de belirttiği için incelemeye alınacak, o yüzden 23 gün demişler.

O başvuru hakkı, satın aldıktan sonraki 14 gün sebepsiz iade seçeneği var.
İade süreci banka, inceleme vb. durumlardan uzayabilir ki arkadaş ölü pikseli de belirttiği için incelemeye alınacak, o yüzden 23 gün demişler.
Şuan iptal edebilme hakkım var. Daha ürünü göndermedim. Açıklamaya direk "ürünü beğenmedim" mi yazmalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı