Hepsiburada iade oluşturmuyor

eva 02

Hectopat
Merhaba, 3 ay önce aldığım Sennheiser momentum TW 4 kulaklığımın hoparlör kısmındaki toz filtresi gibi görünen bir parça yerinden çıktı ve oradan kulağıma yapışkan bir şeyler bulaşmaya başladı. Ayrıca, başımı sola çevirdiğimde seste aşırı azalmalar oluyor basınçla ilgili bir problem sanırım. Hepsiburada desteğine yazdığımda, bana resimdeki cevabı verdiler. Sennheiser'a mail mi atmam gerekiyor? Kulaklığı göndersem, iade veya değişim yaparlar mı?

Dosya Ekleri

• 20241005_144517.jpg
    20241005_144517.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 32
  • 1728129142081.png
    1728129142081.png
    56,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3 ay önce aldığım Sennheiser momentum TW 4 kulaklığımın hoparlör kısmındaki toz filtresi gibi görünen bir parça yerinden çıktı ve oradan kulağıma yapışkan bir şeyler bulaşmaya başladı. Ayrıca, başımı sola çevirdiğimde seste aşırı azalmalar oluyor basınçla ilgili bir problem sanırım. Hepsiburada desteğine yazdığımda, bana resimdeki cevabı verdiler. Sennheiser'a mail mi atmam gerekiyor? Kulaklığı göndersem, iade veya değişim yaparlar mı?

Ürünün kutusu içinde yer alan servis bilgileri ile servise ulaşım sağlayın. Size yardımcı olacaklardır. Garanti belgesi ve fatura ile servise gönderdiğinizde servis raporuna göre değişim ya da tamir işlemi yapılır.

Sennheiser'a yani yetkili bir servise gönderin o zaman.

Doğrusu yetkili servise yollamak fakat tüketicinin ilk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplarda ürünü satıcıya yollayarak iade/değişim isteme hakkı mevcut. Yani sorun ilk 6 ay içerisinde ortaya çıktıysa, sorumlu direkt olarak satıcıdır.

Yine de ürünü servise yollayıp, DOA raporu istemek daha hızlı işleyecektir.

Doğrusu yetkili servise yollamak fakat tüketicinin ilk 6 ay içerisinde ortaya çıkan ayıplarda ürünü satıcıya yollayarak iade/değişim isteme hakkı mevcut. Yani sorun ilk 6 ay içerisinde ortaya çıktıysa, sorumlu direkt olarak satıcıdır.

Yine de ürünü servise yollayıp, DOA raporu istemek daha hızlı işleyecektir.
Yurtiçi Kargo ile Bircom'a yolladım, sonucu bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı