Hepsiburada iade sebebi önemli mi?

Bir iki paket yırtılmadan açılmıyordu sıkıntı orada biraz.

Poşet plastik kaplama jelatin falan çok önemli olmuyor siz düzgün sağlam kırılmayacak bir şekilde paketleyin ve kargoya vereceğiniz kutu içinde ürünü fotoğraflayın.

Yasal hakkınızdır ki kanun ile sabittir. En kötü THH ile seve seve iade alacaklar.

İade konusunda Amazon'u tek geçiyorum. Ürün aldım, sonra kendi hatamdan yanlış almışım, aldığım ürün de kalem pil yani. Sonra ürün indirime girdi, aradaki farkı iade ettiler. Kullandıktan sonra da yanlış aldığım için iade etmek istedim, sorgusuz sualsiz iade ettim ürünü. Tarafıma yatirdiklari indirimden dolayı olan fark ücretini de hakkım olmadığı için geri vermek istedim ve kabul etmediler, güle güle harcayın dediler. Duy bunları HB, N11,GG.

O seçeneği seçtim. Ürünü beğenmediğimi ve beklediğim gibi olmadığını da belirttim. Ayrıca iade reddi durumunda tüketici hakem heyeti'ne başvuracağımı da söyledim.

Hocam internrtten ürün sitenin direkt kendi satıcısından almak daha mantıklı. Büyük ihtimalle reddedecekler uğraştıracaklar sizi.

İadeyi gerçekleştirdim. Hatta HepsiPay cüzdanımdaki parayı da kartıma geri aldım. 40 TL'lik mikrofonumda bile o iğrenç sinyal cızırtısı yok. Şimdi Phantom Power ile BM 800 almayı düşünüyorum. Teşekkürler yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı