HepsiBurada İade süreci

Daha fazla  
Merhabalar hepsiburadadan RAM aldım fakat RAM bilgisayarım ile uyumlu çıkmadı. Bunun için iadesini yapacağım fakat bana whatsapptan hepsiburada müşteri temsilcisi ürünü denediyseniz artık 2. eldir iade edemezsiniz dedi. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? İade talebi oluşturdum yarın göndereceğim fakat kafamda soru işaretleri kaldı.

İade hakkınız var iade edebilirsiniz. Bende Hepsiburada üzerinden fakat farklı bir satıcıdan anakart almıştım. Bir güzel montajı da yapmıştım fakat anakart uyumsuz olduğunu bilgisayar açılmadığı için anladım. Hemen iade talebi oluşturdum ve sorunsuz bir şekilde iade ettim. Ürün size nasıl geldiyse eksiksiz bir şekilde anlaşmalı kargo şirketinden verdikleri kod ile göndereceksiniz.

14 gün içerisinde herhangi bir sebep göstermeksizin iade edebilirsiniz.
İade hakkınız var iade edebilirsiniz. Bende Hepsiburada üzerinden fakat farklı bir satıcıdan anakart almıştım. Bir güzel montajı da yapmıştım fakat anakart uyumsuz olduğunu bilgisayar açılmadığı için anladım. Hemen iade talebi oluşturdum ve sorunsuz bir şekilde iade ettim. Ürün size nasıl geldiyse eksiksiz bir şekilde anlaşmalı kargo şirketinden verdikleri kod ile göndereceksiniz.

Herşey eksiksiz nasıl geldiyse öyle. Şu şekildede iade talebi notu oluşturdum doğrumudur ?
"Sizden daha öncede ürün aldım oldukça memnun kaldım fakat bu ürün ile maalesef bilgisayarım uyum sağlamadı ve sürekli mavi ekran alıyorum. Haliyle rami kullanamıyorum bunun için iadesini istiyorum. Saygılar sunarım."

Her şey eksiksiz nasıl geldiyse öyle. Şu şekildede iade talebi notu oluşturdum doğru mudur?
"Sizden daha önce de ürün aldım oldukça memnun kaldım fakat bu ürün ile maalesef bilgisayarım uyum sağlamadı ve sürekli mavi ekran alıyorum. Haliyle RAM'i kullanamıyorum bunun için iadesini istiyorum. Saygılar sunarım."

Doğrudur. Fakat bunları bile belirtmenize ihtiyacınız yok. :)

Herşey eksiksiz nasıl geldiyse öyle. Şu şekildede iade talebi notu oluşturdum doğrumudur ?
"Sizden daha öncede ürün aldım oldukça memnun kaldım fakat bu ürün ile maalesef bilgisayarım uyum sağlamadı ve sürekli mavi ekran alıyorum. Haliyle rami kullanamıyorum bunun için iadesini istiyorum. Saygılar sunarım."
Zaten 14 gün bir sebep göstermeden iade hakkınız var. Bende anakartı iade ederken işlemci uyumsuzluğu yazmıştım sadece.

Doğrudur. Fakat bunları bile belirtmenize ihtiyacınız yok. :)
Zaten 14 gün bir sebep göstermeden iade hakkınız var. Bende anakartı iade ederken işlemci uyumsuzluğu yazmıştım sadece.

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Acaba yazdığım notu silsem mi kararsız kalmadım değil, bu şekilde nazik davrandığım için ezmeye çalışmasınlar :/
Bu arada herhangi bir fatura yollamadılar kağıt olarka. E arşiv olarak eposta üzerinden yolladılar bunun çıktısını alıp koymam gereklimi kargonun içine

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Acaba yazdığım notu silsem mi kararsız kalmadım değil, bu şekilde nazik davrandığım için ezmeye çalışmasınlar :/
Böyle büyük bir kurumsal firmanın sizi ezmeye çalışacağını sanmıyorum. Zaten dediğimiz gibi 14 gün içerisinde sorgusuz sualsiz hiçbir sebep göstermeden iade hakkınız bulunuyor. İsterseniz silin, değiştirin size kalmış. Yalnız farklı bir satıcıdan aldıysanız ve o satıcı da iade kısmında sorun çıkartıyorsa biraz uğraşırsınız o kadar. Ama Hepsiburada iade sürecinde memnun kaldığım bir yer olmuştur. İnşallah sorun yaşamadan iade edersiniz.

Onlar seni ezmeye çalışırsa, Tüketici Hakem Heyeti de onları ezer. 14 gün içerisinde iade senin yasal hakkın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı