Hepsiburada İadeleri Kapatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ek olarak Trendyol var birde. Tam leş. Alışveriş yapacaksam artık sadece N11'i tercih edeceğim.
Açıkçası Trendyol ile bir alışverişim olmadı ama mağdur eden herkese tepkim aynı olurdu. N11 ile de sorun yaşanabilir ama en azından para sitede duruyor, baktın kargolamadı iptal et siparişi elinde patlasın. N11 sistemi en azından bir tık daha mantıklı.

Katılıyorum. Gittigidiyor da aynı sistemi kullanmakta.

Sosyal üzerinden bir baksın okusun çok sevgili @Hepsiburada acaba kaç müşteri kaybetti. İade kargomu kabul etsinler, paramı alayım üyeliğimi bile sileceğim. Devam etsinler böyle.

Aslında kendi express hizmetlerini sunmaları güzel bir şey ama black friday için yetersiz olması gayet normal daha yeni bir sistem sayılır.Gene de bu insanları mağdur etmelerini gerektirmiyor haklısınız.

kardeşler siz siz olun ürünlerinizi mağazalardan marketlerden canlı alın sonra çok uğraşırsınız gelelim hepsi burada ya yıllar önce bir ürün aldım hatalıydı telefonumu bile açmadılar bu bir Amazona gelelim bir ürün almış bir kardeş ana kart sıkıntı vardı tabi malum elinde patladı siz siz olun yüz yüze görüşme marketlerden mağazalardan alını ürünlerinizi garantili olsun zaten bilgisayar parçalarında yazıyor 3 yıl garanti diye atıyorum bilgisayar parçaları zaten bu işle uğraşan bir sürü market var hem gezinti olur hem yeni ürünlere bakarsınız bir sürü illerde böyle mağazalar var tabii garantili ürün seçin kardeşlerim
Ülkede en kötü kargo şirketi Aras zaten, bilmem bilir misiniz bu firma üzerinden kaç kişiyi dolandırdılar Aras Günaydın ile. Ülkede ne iyi ki, alışveriş siteleri iyi olsun.
kargo şirketleri var ya ne dolandırıcılar ürün istiyorum sipariş veriyorum ürün geliyor aramıyorlar bile telefonla. Bulamadık sizi diyorlar ve ürün en yakın mağazalarını geri gidiyor arıyorum bir ücret daha istiyorlar tam bir hırsızlar: bir tek arasta karşılaşmadım bu işlerle bizim burada aras kargodan başka kargo yok siz siz olun kargolarla ürün sipariş verdiğinizde ptt varsa ptt yi yada sizin ilçenizde hangi kargo şirketi varsa onu seçin

Son düzenleme:
Sosyal üzerinden bir baksın okusun çok sevgili @Hepsiburada acaba kaç müşteri kaybetti. İade kargomu kabul etsinler, paramı alayım üyeliğimi bile sileceğim. Devam etsinler böyle.
bu hepsi buradan 4 ürün aldım 2 ürünüm bir hafta sonra biri 2 hafta sonra geldi bu nedir hepsine ayrı ayrı kargo parası verdim aman dedim ya bazen düşünüyorum abi fiyatlar makul aradığın ürünü buluyorsun mağaza mağaza gezmene gerek yok bazen böyle internetten ürünlere bakıyorsun fiyatları karşılaştırıyorsun yani çok didiklemiyorlar birde benim gibi küçük bir ilçede oturursun buradaki küçük esnaf yerleştiriyor abi hepsiburada ya sesleniyorum ya okadar reklam veriyorlar güven reklam rıda yapsın abi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…