karavana03
Decapat
Benimde alışveriş yapmayı kestiğim bir yer oldu. Dediğin gibi :
'Hepsiburada pişmanlıktır.'

'Hepsiburada pişmanlıktır.'
Açıkçası Trendyol ile bir alışverişim olmadı ama mağdur eden herkese tepkim aynı olurdu. N11 ile de sorun yaşanabilir ama en azından para sitede duruyor, baktın kargolamadı iptal et siparişi elinde patlasın. N11 sistemi en azından bir tık daha mantıklı.Ek olarak Trendyol var birde. Tam leş. Alışveriş yapacaksam artık sadece N11'i tercih edeceğim.
Katılıyorum. Gittigidiyor da aynı sistemi kullanmakta.Açıkçası Trendyol ile bir alışverişim olmadı ama mağdur eden herkese tepkim aynı olurdu. N11 ile de sorun yaşanabilir ama en azından para sitede duruyor, baktın kargolamadı iptal et siparişi elinde patlasın. N11 sistemi en azından bir tık daha mantıklı.
Aslında kendi express hizmetlerini sunmaları güzel bir şey ama black friday için yetersiz olması gayet normal daha yeni bir sistem sayılır.Gene de bu insanları mağdur etmelerini gerektirmiyor haklısınız.@ymnN Ne güzel. Zaten olması gereken de bu sıkıntı yaşanmaması. Normal zamanlarda zaten sıkıntı yok ama Efsane Cuma ile gerçekten efsane oldular. Madem altından kalkamayacaktınız neden yaptınız. Yada neden iadeleri kapattınız? Müşteri hizmetleri bile iadelerin kapatıldığından bi haberler...
Konuyu açtığım mesajda yazacaktım ama sinirden unutmuşum.Keşke Technopat bu konu ile ilgili bir söyleşi çekse, Youtube kanalında yayınlasa ve herkes görse izlese. Bence çok güzel olur. İnsanların mağduriyetini görmüş olurlar.
kargo şirketleri var ya ne dolandırıcılar ürün istiyorum sipariş veriyorum ürün geliyor aramıyorlar bile telefonla. Bulamadık sizi diyorlar ve ürün en yakın mağazalarını geri gidiyor arıyorum bir ücret daha istiyorlar tam bir hırsızlar: bir tek arasta karşılaşmadım bu işlerle bizim burada aras kargodan başka kargo yok siz siz olun kargolarla ürün sipariş verdiğinizde ptt varsa ptt yi yada sizin ilçenizde hangi kargo şirketi varsa onu seçinÜlkede en kötü kargo şirketi Aras zaten, bilmem bilir misiniz bu firma üzerinden kaç kişiyi dolandırdılar Aras Günaydın ile. Ülkede ne iyi ki, alışveriş siteleri iyi olsun.
bu hepsi buradan 4 ürün aldım 2 ürünüm bir hafta sonra biri 2 hafta sonra geldi bu nedir hepsine ayrı ayrı kargo parası verdim aman dedim ya bazen düşünüyorum abi fiyatlar makul aradığın ürünü buluyorsun mağaza mağaza gezmene gerek yok bazen böyle internetten ürünlere bakıyorsun fiyatları karşılaştırıyorsun yani çok didiklemiyorlar birde benim gibi küçük bir ilçede oturursun buradaki küçük esnaf yerleştiriyor abi hepsiburada ya sesleniyorum ya okadar reklam veriyorlar güven reklam rıda yapsın abiSosyal üzerinden bir baksın okusun çok sevgili @Hepsiburada acaba kaç müşteri kaybetti. İade kargomu kabul etsinler, paramı alayım üyeliğimi bile sileceğim. Devam etsinler böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.