Hepsiburada İadeleri Kapatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bir tane "@Hepsiburada pişmanlıktır" diyeyim 😁 Bugün 17. gün hala iade için bir sonuç yok.
--
Kazığı yemişiz birde eğleniyoruz, anlamadım ben bu işi 😂

İade sonrası üyeliğimi silerek ve bir daha asla ne kendime ne de yakınlarıma alış veriş yapmayarak tepkimi göstereceğim. Bu saatten sonra, ağzıyla kuş tutsalar umurumda değil.

Dün gittim Amazon.com.tr'den ürün aldım. Mis gibi. Aynı gün kargoya verdiler. Bu gün teslim edilecek. Bulunduğum yerdeki şubeye gelmiş :)

Alışveriş sitelerinden, kargo firmalarından, mobil operatörlerden kaçışımız yok. Birinden kaçarken diğerinin eline düşüyoruz.

Benim kargo geldiğinde kargonun ırzına geçmişti Aras kargo kabul etmeyip iade dedim direk. Bir daha ben de alışveriş yapmam oradan. Laptop almıştım. :D
Dün Aras Kargo şubesinde bir fotoğraf çekmek istedim. Ancak o fırsatı yakalayamadım. Kargolar havada uçuşuyor, yağmur altında elektronik cihaz kutuları dışarıda bekliyordu. Hatta bir ara etiketlere bakar oldum, bir TV'nin sahibinin telefon numarasını etikette görsem arayacaktım adamı kargoyu kabul etme demek için. TV yağmur altında yüklemeyi bekliyordu.

Aras kargoya söylenecek çok fazla söz var ama burdan yazamıyorum malesef.. 23 kasımda iade için gönderdiğim kargom hala teslim edilmedi, yarın 2 hafta olacak. İnanılmaz...

23 Kasım indirimlerin'den bir adet kasa aldım yaklaşık 500 lira civarına patladı bana. Kasa kutusunda ve köpük kısmında hiç bir hasar olmamasına rağmen kasanın kendisi hasarlıydı. Kolay iade başvurumuzu yaptık :) beklemedeyiz. Umarım yukarıdaki arkadaş gibi 17 günlere çıkmaz. Her sitede bu tarz sorunlar meydana gelebiliyor, şikayetvara marka ismi yazın zaten bir ton şikayet bulabilirsiniz, şansımız varsa sıkıntısız ürün ve hızlı tedarik geliyor ama şansımız yoksa hep böyle sorunlar ile karşılaşacak gibiyiz...

Dün Aras Kargo şubesinde bir fotoğraf çekmek istedim. Ancak o fırsatı yakalayamadım. Kargolar havada uçuşuyor, yağmur altında elektronik cihaz kutuları dışarıda bekliyordu. Hatta bir ara etiketlere bakar oldum, bir TV'nin sahibinin telefon numarasını etikette görsem arayacaktım adamı kargoyu kabul etme demek için. TV yağmur altında yüklemeyi bekliyordu.
Yazık ya. İnsanlar o kadar para veriyorlar. Para hiç kolay kazanılmıyor. İnsanların emeğine sahip çıkmaları gerek. Emanete ihanet ediyorlar. Ama bu son bir daha alışveriş yapmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı