Hepsiburada kargolanmayan ürün

oguzyukcell

Hectopat
06.04.2020 saat 21:29'da Hepsiburada'dan 985 791 233 sipariş numaralı, MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X ekran kartını satın aldım. 10.04.2020 tarihinde kargoya verileceği yazıyordu fakat verilmedi. Desteğe yazdığım mesajlara oldukça geç cevap alıyorum bir de buradan yazmak istedim. Ürünümü neden göndermiyorlar onu da anlamış değilim. Gerekli bir açıklamada yapmıyorlar size bilgi vericeğiz deyip geçiyorlar. Buradan sonraki başvuracağım yer hukuki mecralar olacaktır bildirmek isterim. Anlıyorum yoğunluk olabilir fakat gerekli zamanın geçtiğini düşünüyorum. @Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay benim de başıma geldi. Anakart siparişi vermiştim 1 hafta sonra kargoya verdiler ama kargo 1 günde geldi hızlıydı. Aradığınızda tedarik edemediklerini söyleyecekler ya da isterseniz iptal edin diyecekler fakat beklemenizi tavsiye ederim çünkü elinde sonunda gönderecekler. Sabrın sonu selamettir. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay benim de başıma geldi. Anakart siparişi vermiştim 1 hafta sonra kargoya verdiler ama kargo 1 günde geldi hızlıydı. Aradığınızda tedarik edemediklerini söyleyecekler ya da isterseniz iptal edin diyecekler fakat beklemenizi tavsiye ederim çünkü elinde sonunda gönderecekler. Sabrın sonu selamettir. :)
ürünü indirimli fiyattan aldım. tedarik edemediklerini söylemek saçma olur. o zaman bana nasıl sattılar ? ellerinde olmayan ürünü satıp paramı kazanmaya çalışıyorlar. parasını verdim ürünümü aldım. neyi bekletiyorlar anlayamıyorum. kesinlikle iadesini zaten istemiyorum.
WhatsApp numaraları (0850 252 40 00) 10 dakika beklemeden sonra canlı destek ile iletişim kuruyorsun.
whatsapp'a botu bağlamışlar ne desem çat çat hazır mesajlar...
a
Günümüzdeki malum şartlardan dolayı kargo işlemleri gecikebilir bence.
aynı anda anakartta aldım belirtilen günde o gönderildide ekran kartı neden gönderilmedi ? ellerinde yoksa olmayan ürünümü satıyorlar bu dolandırıcılık olur.

ürünü indirimli fiyattan aldım. tedarik edemediklerini söylemek saçma olur. o zaman bana nasıl sattılar ? ellerinde olmayan ürünü satıp paramı kazanmaya çalışıyorlar. parasını verdim ürünümü aldım. neyi bekletiyorlar anlayamıyorum. kesinlikle iadesini zaten istemiyorum.

whatsapp'a botu bağlamışlar ne desem çat çat hazır mesajlar...
a

aynı anda anakartta aldım belirtilen günde o gönderildide ekran kartı neden gönderilmedi ? ellerinde yoksa olmayan ürünümü satıyorlar bu dolandırıcılık olur.
Ellerinde olmadığından değildir. Sizin gibi bir çok kişi almıştır ve sırasına göre gönderim yapıyorlarsa beklenmedik satımdan dolayı tedarik yok derler fakat gönderirler merak etme hepsiburada güvenilir bir yerdir.

Ellerinde stok olmadığı için bekletiyorlar. Virüs ile ilgili bir olay değil. Ürün olsa, ertesi gün hemen kargoyu yapıyorlar. Muhtemelen tedarik etmeye çalışıyorlar veya stok sayısını yanlış giriyorlar. Sonra insanları uğraştırıyorlar böyle.

Hepsiburada'dan bir daha sipariş falan vereceğimi sanmıyorum. En azından eve teslimat almayacağım. Ümraniye hepsijet rezalet. Cumartesi günü dağıtıma çıkmak üzere dağıtım merkezine geldi ürünüm. 200 metre öteden evime getiremediler. Şartların kötü olduğunu biliyorum ancak diğer kargo şirketleri çatır çatır çalışırken, amazon.com'dan akşam verdiğim siparişi ertesi gün öğlen getirirken taahhüt ettikleri geçirmelerini bir kenara bıraktım, şu gün getireceğiz bile diyemiyorlar. Ben gelip teslim alayım diyorum, onay vermediniz buna diyolar. Vereyim diyorum, süresi geçti diyolar. Rezaletin daniskası.

Ne zaman Hepsiburada.com, N11.com mantığıyla çalışmaya başladıysa kalitesi düşmeye başladı. Eskisi kadar hızlı değiller, sıradanlaştılar. İndirim ile almışsınız, beklemeniz mantıklı olacaktır.

Beklemekten başka çare yok zaten de bi daha sipariş vereceğimi sanmıyorum. En azından dediğim gibi eve teslimat seçeneğini kullanmayacağım. Bi önce yaptığım siparişimi kontrol ettim, o da 18 gün sürmüş elime ulaşması.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı