Kulaklık elime geçtikten sonra 5 dakika kullandım sadece ve kafama yükseklik ayarı olmadığı için oturmadığını anladım. Bu nedenle iade etmek istedim, kutusunu nasıl aldıysam birebir aynı şekilde satıcıya iade ettim fakat iadem reddedildi. Ne yapmalıyım şu an?
Kulaklıklar hijyen açısından iade alınmıyor, kulak içi-kulak üstü ayrımı yok. Satıcının inisiyatifine kalmış tamamen, siz o kulaklığı sadece kafanızda denemiş olabilirsiniz ama bunu hiçbir şekilde kanıtlayamazsınız. Kafa derinizde egzama varsa, ya da herhangi başka bir bulaşıcı durum varsa bu ürünü iade ettiğinizde satıcı başkasına satarsa diğer alıcıya bunlar geçebilir. Bütün bunların dışında kulaklık açılmış olduğu için satıcı sizden alıp başkasına sattığında diğer alıcı ürünü açılmış diye reddederse olan satıcıya olur ve malı elinde patlar.
Okudum, fakat çok saçma geliyor bana. Afedersiniz kıçımıza giydiğimiz pantolonu iade alıyorlar hijyenik sorun olarak göstermeyip, ama bunu almayacaklar mı? Saçma.
İç çamaşırları da iade alınmıyor aynı sebepten ötürü, diğer kıyafetlerin iade alınmasının sebebi genital bölgeye direkt temas etmiyorlar ve yıkanınca sıfırdan farksız oluyor.
Eh, iyi elimizde patladı o zaman. Kutusunu açmadan, test etmeden kafama olup olmayacağını nasıl bilecektim bilmiyorum ama cevaplarınız için teşekkürler, iade edemiyoruz anlaşılan.
Eh, iyi elimizde patladı o zaman. Kutusunu açmadan, test etmeden kafama olup olmayacağını nasıl bilecektim bilmiyorum ama cevaplarınız için teşekkürler, iade edemiyoruz anlaşılan.
İade edemezsiniz değil, satıcıya kalmış bir durum. Satıcı sizin cidden kafanızda denediğinize ikna olursa kabul edebilir ancak sizin durumunuzda etmemiş. Sonuç olarak ikinci elden sıfır diye satmayı deneyebilirsiniz.
Yasa almamalarını doğru kabul etmiş. Kıyafet olayı farklı evet ama iç çamaşır gibi şeylerin de iadesi yok diye biliyorum. Ben de senin iade ettiğin ürünü almak istemem yani