Çözüldü Hepsiburada Kullanılmış, Bozuk Harddisk Yolladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben şahsen N11'i daha çok kullanıyorum ve daha güvenilir buluyorum. Hani para ben onaylamadan satıcıya gitmiyor ya o çok hoş bence.

Ondan sonra laf ederler yurt dışından mal alana - yurt dışına dolar akıtanlara. Bizim insanımızın yaptığı iş bu kadar işte.

Öncelikle geçmiş olsun.

Sıvadıkları pardon "Efsane oldukları" Cuma olayından sonra bin takla attırıp, iade kargo alımlarını kapatıp, almadığım kargonun siparişim ile iade arasını 16 gün sürdüren bir firma kendileri... Ücret iademi aldığım gün üyelik iptalimi de gerçekleştirdim. Hepsiburada mı tövbe. Alıyorum Amazon'dan kafam rahat ya. Paketleme görsünler de örnek alsınlar.

Yaklaşık bir ay önce bu şikayetlerden dolayı "Hepsiburada sitesi forumda yasaklansın, iyice zıvanadan çıktılar" iletimi moderatör arkadaşlar saniyesinde kaldırmıştı. Kendi aldıkları ürünlerden birinin bozuk çıkmasını bekliyorlar herhalde!

Son düzenleme:
@yhenn Ticari kaygı ve veya ilişkilerden dolayı olabilir ama kullanıcıların da mağdur olmaması lazım. Ben de kendim konu açıp adı geçen firmaya giydirdiğimde mesajım kaldırılıp konu kilitlenmişti. İnşallah sayın moderasyon ekibi mağdur olmaz. Olsalar da bu kadar şeyden sonra dillendirmezler diye düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaş da gayet bilgili en kısa sürede firma ile veya THH ile sorunu çözecektir. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı