- Makaleler
- 11
Daha fazla
Hepsiburada resmi satıcısından Roborock S8 Pro aldım, ilk 6 ay dolmadan traktör gibi ses yapmaya başladı. Canlı desteğe bağlanıp durumu anlattım, ama bana iade/değişim değil onarım olabileceği söylendi. Hatta direkt onarım talebi açtılar. Kabul etmediğimi ilk 6 ay içerisinde sorun çıkartan ürünlerde iade/değişim hakkı olduğunu ve bunu tüketicinin seçtiğini söyledim. Uzman birimlerimiz ilgilenecek diye ikinci bir talep daha açtılar.
Aynı robotu abimde aldı bozuldu, benimle aynı durumu yaşayan internette kullanıcılarda gördüm. Hatta birisi sorun yaşayan bir kullanıcının videosunun altına bu modelde kronik diyenler bile var. Ben de bu tarz durumlardan ötürü soğudum, iade edip başka bir modele geçmek istiyorum.
Güvenilir diye resmi Hepsiburada satıcılı alıyorum, yine de umursadıkları yok.
Açtıkları onarım talebini iptal etmeli miyim? Yoksa Roborock ile mi görüşmeliyim? @trustright
Aynı robotu abimde aldı bozuldu, benimle aynı durumu yaşayan internette kullanıcılarda gördüm. Hatta birisi sorun yaşayan bir kullanıcının videosunun altına bu modelde kronik diyenler bile var. Ben de bu tarz durumlardan ötürü soğudum, iade edip başka bir modele geçmek istiyorum.
Güvenilir diye resmi Hepsiburada satıcılı alıyorum, yine de umursadıkları yok.
Açtıkları onarım talebini iptal etmeli miyim? Yoksa Roborock ile mi görüşmeliyim? @trustright
Son düzenleyen: Moderatör: