Hepsiburada monitör onarım süreci

furs0n

Hectopat
MSI MAG241C monitör almıştım, iade süresinin geçmesinden sonra 1 adet ölü piksel olduğunu fark ettim. Hepsiburada'da onarım talebini oluşturdum, 2 iş günü içinde değerlendirilmesi gerekirken bugün 5. iş günü ve hala bir cevap yok. Bu süreci geçirip de başarılı bir şekilde monitörünü onartabilen biri varsa süreç hakkında ne yapılması gerektiğine dair bilgi istiyorum.

MSI MAG241C monitör almıştım, iade süresinin geçmesinden sonra 1 adet ölü piksel olduğunu fark ettim. Hepsiburada'da onarım talebini oluşturdum, 2 iş günü içinde değerlendirilmesi gerekirken bugün 5. iş günü ve hala bir cevap yok. Bu süreci geçirip de başarılı bir şekilde monitörünü onartabilen biri varsa süreç hakkında ne yapılması gerektiğine dair bilgi istiyorum.
İade süreci geçse bile ölü pixel kullanıcının yaratabileceği bir şey değildir. Ürün ayıplı. Tamir değil direkt olarak iadesini / değişimini talep edin. Ayıplı ürüne itiraz 2 yıllık süreye tabidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı