Hepsiburada sahte indirim

Fiyatta bir değişiklik göremedim. Sahte olan nedir burada? Kampanya dün gece 12'de başlamış ve 6 gün daha süresi var. Kampanyadan önceki fiyatı vermiş 2.351,76 TL olarak. Siz ekran görüntüsü aldığınızda da kampanyadaymış. Ürünün kargolanma sürelerine dikkat ederseniz anlarsınız, ekran görüntüsünde 13 saat içinde kargoda yazıyor, ürün linkinde 1 saat. Konu sahibi gibi yorum yapanlar da yanlış anlamış sanırım.

Fiyatta bir değişiklik göremedim. Sahte olan nedir burada? Kampanya dün gece 12'de başlamış ve 6 gün daha süresi var. Kampanyadan önceki fiyatı vermiş 2.351, 76 TL olarak. Siz ekran görüntüsü aldığınızda da kampanyadaymış. Ürünün kargolanma sürelerine dikkat ederseniz anlarsınız, ekran görüntüsünde 13 saat içinde kargoda yazıyor, ürün linkinde 1 saat. Konu sahibi gibi yorum yapanlar da yanlış anlamış sanırım.

Yukarıda süper fiyat süper teklif yazıyor ya. İşte o yazı fiyat 1999 TL iken yoktu. Ekran görüntüsünü dün aldım. Zaten teklifin süresine bakacak olursanız 1 hafta sürüyor. 1 haftadan 6 gün 20 saati çıkarırsan 4 saat kalıyor. Yani bu teklif 4 saat önce başlamış. Ve teklif başladıktan sonra fiyat 300 TL artmış. Ama sanırım anlık bir bug oldu. Fiyatı tekrar 1999 tl'ye düşürdüler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı