Hepsiburada Starfield hediyesini göndermiyor

https://www.hepsiburada.com/staticpage/1105641967355023 şu linkteki kampanya işte, satıcı Hepsiburada.com işlemciyi onlardan aldım.

Hepsiburada sadece aracı firma. Stokları AMD belirlediği için ve kampanya koşullarını gizli tuttuğu için, kod bittiyse veremezler. Hani birçok kişi nasıl veremez kardeşim o bittiyse başka oyunun kodunu versin ya da başka bir şey yapsın, diyebilir. Sonuçta insanlar bu kampanyadan yararlanmak için alışveriş yaptılar ve mağdur durumdalar şu anda. Ama attığın linkin altında "Kampanya koşullarının tamamı için bkz. www.amdrewards.com/terms." diye bir not düşmüşler ve oradan kampanya koşullarına baktığında ve maddeleri incelediğinde koşullar hem AMD'yi hem de hem de satıcı firmaları destekler nitelikte. Yani istediğin kadar şikayet edebilirsin. Hiçbir şey çıkmaz bu işten. AMD açık ve net şekilde kampanya bitiş tarihinden önce stok biterse kampanyadan yararlanılamaz diye belirtmiş. Bu durumda o zaman reklamları kaldırsınlar diyebilirsin. O da reklam politikasındaki sözleşmeyle alakalı. AMD firmalarla belirli bir tarihe kadar anlaşma imzaladıysa AMD talep etmediği sürece reklamları kaldıramazlar. Bir kaç gün önce kuzenimde sipariş vermişti. Büyük ihtimal ona da vermeyecekler. Tamamen satış politikası kod stoku bitse bile ürünlerin hala satılmasını sağlıyor.

Son düzenleme:
@Poyraz Kuzgun tüketici gidip de AMD'nin koyduğu koşullara bakmak zorunda değil, satıcı bu koşulları eksiksiz tüketiciye aktarmak zorunda.

Arkadaş hangi kampanyadan faydalandığını paylaşmadığı ve mesajlarında da kesin olarak ürünü alması gerektiği yönünde konuştuğu için sağlayıcı firma konu sahibi arkadaşın mesajlarına ve gelen cevaba bakıldığında sorumlu gibi görünüyor.

@Mranderson14 faydalandığınız kampanyayı paylaşır mısınız?

Aynı olayı yaşadım bayağı da uzadı olay en son kararda AMD ve Hepsiburada ürünü satın alırken sitemizdeki ve ürün koşullarını kabul ediyorsunuz denildi ve mahkemede koşullardaki aynı bu metin okundu olay sonlandı avukat param da boşa gitti. Hakkınızı aramanız güzel bir şey fakat dediğim gibi gönderme olasılıkları çok düşük mayıs ayından sonra kod tükenmiş ben de bunu belirtmeleri lazım demiştim onlarda saklı olan bilgilerimizi paylaşmayız bunlar koşullarda belirtiliyor dendi ve siz de kabul ettiniz dendi ve her zaman yeni kod geliyordu Temmuz'dan sonra gelmedi dediler. Şansa bala geçen hafta AMD'den arandım bir tane iade işlemi gerçekleşmiş zaten oyunun parası kadar davaya para verdim onun kodunu verdiler elime bir şey geçmedi uğraşma bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olayı yaşadım bayağı da uzadı olay en son kararda AMD ve Hepsiburada ürünü satın alırken sitemizdeki ve ürün koşullarını kabul ediyorsunuz denildi ve mahkemede koşullardaki aynı bu metin okundu olay sonlandı avukat param da boşa gitti. Hakkınızı aramanız güzel bir şey fakat dediğim gibi gönderme olasılıkları çok düşük mayıs ayından sonra kod tükenmiş ben de bunu belirtmeleri lazım demiştim onlarda saklı olan bilgilerimizi paylaşmayız bunlar koşullarda belirtiliyor dendi ve siz de kabul ettiniz dendi ve her zaman yeni kod geliyordu Temmuz'dan sonra gelmedi dediler. Şansa bala geçen hafta AMD'den arandım bir tane iade işlemi gerçekleşmiş zaten oyunun parası kadar davaya para verdim onun kodunu verdiler elime bir şey geçmedi uğraşma bence.
Bu sistem Türkiye'ye özel mi böyle yoksa yurtdışında da böyle kod vermedikleri var mı acaba çok merak ediyorum. Ne güzel dünya ya, ellerinde kod yok ama kampanya linki anasayfalara çıkıyor :D

@ege bartu Sizin ürününüzün tutarı ne kadardı? Hangi yıl gerçekleşti bu hadise?
Babamın PC için AMD Ryzen 5 7600 almıştık indirimden 4500-5000 arası bir şeydi faturası tam bende yok Haziran ayı civarındaydı

Bu sistem Türkiye'ye özel mi böyle yoksa yurtdışında da böyle kod vermedikleri var mı acaba çok merak ediyorum. Ne güzel dünya ya, ellerinde kod yok ama kampanya linki anasayfalara çıkıyor :D
Birçok ülkede kod kalmadığını da belirttiler zaten yurtdışından geliyormuş kodlar

Bu sistem Türkiye'ye özel mi böyle yoksa yurt dışında da böyle kod vermedikleri var mı acaba çok merak ediyorum. Ne güzel dünya ya, ellerinde kod yok ama kampanya linki anasayfalara çıkıyor :D

Hocam kod biterse dünya geneli biter. Kampanyayı TR özel olarak yapsalardı Türkiye'ye özel bir durum olurdu. Adamlar tamamen satış politikasına yönelik bir hamle yapmışlar. Görünüşe göre kampanya bitiş tarihinden önce kod biterse sonrasındakiler kampanyadan yararlanamaz diyorlar. Ama reklamlar, kampanya linkleri falan bitiş tarihine kadar aktif olacak sanırım. İşte bilmeyen birisi hala kampanyanın devam ettiği zannedip alışveriş yapmaya devam edecek.

@Mranderson14 Önce benim sorduğumu doğrulayabilirseniz sevinirim. Akabinde önce Şikayetvar.com'a iletin.

Evet yönlendirme yapmışlar sayfada. Bu Hepsiburada'nın elini epey kuvvetlendirir. Artık kesin olarak haklı ya da haksızsınız demek zor.

Hepsiburada dönüş yaptı, dün kodu aldım sattım bile 600 TL'ye. Niye sattın derseniz bende zaten 3 senelik GamePass var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı