Hepsiburada telefonu kargolamıyor

Ürünü 9 gündür elime ulaştıramadığınız yetmiyor gibi ürünün nerede olduğu bile belirsiz, ne kargo şirketi ne de firmanız sorumluluk almıyor hatta ve hatta sorularıma benim içimi rahatlatacak her hangi bir geri dönüşte yapılmıyor. Parasını 9 gün önce ödediğim fakat nerede olduğunu bile bilmediğim ürünü almaktan vazgeçtim ve paramın derhal iadesini rica ediyorum şeklinde iade oluşturun.

Yoksa iade hakkınızın süresi doldu gibi daha da gamsız bir haysiyetsizlikle karşılaşmak işten değil. Kargo şirketlerinin gamsızlığı zaten aldı başını gidiyor.
benzerini söylediğimde ürün elinize gelmediği için iade yapamayız dediler

Direk tüketici haklarına başvurun, ben elime gelmeyen malın parasını ödüyorum da, ürünün elime ulaşmasını sağlayacak olan senken ürün elime ulaşmadı diye iade nasıl almıyorsun, o zaman ürünün elime ulaşmasını sağla, senin anlaşmalı olduğun kargo şirketi benim amcamın oğlumu.
Ayrıca kargo şirketine de size teslim edilmemiş malın takip numarasından, ben bu malın Samandıra aktarmaya kadar geldiğini nasıl görebiliyorum kardeşim diye çıkışmak lazım.
Hepsiburadayı arayıp, anlaşmalı olduğunuz kargo şirketi, sizin ürünü onlara hiç teslim etmediğinizi iddia ediyor, kargo şirketine hiç verilmemiş bir ürün için benim kargo şirketi ile çözüm yolu bulmam imkansız, dolayısı ile bu sorunu çözecek olan sizsiniz ve ısrarla hiçbir şey yapmayıp mağduriyetime 9 gündür çözüm olmuyorsunuz. Durum bu şekilde devam edecek ve ürünümü elime ulaştırmayacaksanız oyalamayın bende tüketici hakem heyetine başvurayım diyerek son noktayı koyun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı