Hepsiburada ürün değişimi nasıl yapılır?

Az önce aradığımda raporu yollayın dediler. Zaten raporda, bu rapor ve ürünün asıl faturası ile aldığınız yere başvurun, diyor.
Hocam sistem değiştiyse bilmiyorum. Aklıma oturmayan nokta şu; Cihaz serviste, rapor Hepsiburada'da. Kendi aralarında mı halledecekler? Raporu sizden istiyorlar, raporu doğruladıktan sonra cihazı istiyorlar.

Hocam sistem değiştiyse bilmiyorum. Aklıma oturmayan nokta şu; Cihaz serviste, rapor Hepsiburada'da. Kendi aralarında mı halledecekler? Raporu sizden istiyorlar, raporu doğruladıktan sonra cihazı istiyorlar.

Cihaz bende yok. Göndermezler diye düşünüyorum. Servis Hepsiburada'ya gönderir o zaman.

Cihaz bende yok. Göndermezler diye düşünüyorum. Servis Hepsiburada'ya gönderir o zaman.
İşte, bende diyorum ki cihazı size yollayacaklar, siz Hepsiburada'ya göndereceksiniz. 3 kere bu işlemi yaptım. Hepsinde süreç bu şekilde ilerledi.
Ekran Alıntısı.PNG

Hayır. Firmadan firmaya süreç değişiyor, genelde teknik servis ürüne el koyar, RMA raporu hazırlar. Siz raporu satın aldığınız yere iletirsiniz, firma teknik servis ile iletişime geçer. İadeyi ve değişimi teyit ettikten sonra ona göre işlem yapılır. Ama bazı firmalarda işleyiş farklı, iki yöntem de kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı