Hepsiburada üzerindeki "Beta Plus teknoloji" satıcısı güvenilir mi?

alikara2746

Kilopat
Daha fazla  
ASUS VP249QGR monitörü Hepsiburada üzerinden beta Plus teknolojiden sipariş verdim. Ancak internette bazı kişiler ürünü iade ettiğinde kabul edilmediğini söylüyor, sıkıntı yaşadığını söylüyor. İade ettiğimizde kabul etmeme gibi bir hakları var mı? Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapan var mı?

ASUS VP249QGR monitörü Hepsiburada üzerinden beta Plus teknolojiden sipariş verdim. Ancak internette bazı kişiler ürünü iade ettiğinde kabul edilmediğini söylüyor, sıkıntı yaşadığını söylüyor. İade ettiğimizde kabul etmeme gibi bir hakları var mı? Bu satıcıdan daha önce alışveriş yapan var mı?

Öyle bir hakları yok. Zaten Hepsiburada sizi koruyacaktır ancak en kötü tüketici hakem heyeti de var. Yani sıkıntı olmaz merak etmeyin.

Hocam geçen gönderide de söylemiştim sanırım ürünlerin yüzde 20si falan ölü piksel sorunu oluyor bende de var şu an en az 2 tane bir tane de minik var o da sayılırsa 3 tane. Şu site ölü piksele değişim yaparız demiş fiyatı da aşağı yukarı aynı bi bakın derim: ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Bende var şuan satın aldığınız monitör 1 tane ölü pixel çıktı iadeyle uğraşmak istemedim aldım kullanıyorum. Ürünü beğenmedim adı altında herhalde sadece iade alıyorlar diye biliyorum.

Bende var şuan satın aldığınız monitör 1 tane ölü pixel çıktı iadeyle uğraşmak istemedim aldım kullanıyorum. Ürünü beğenmedim adı altında herhalde sadece iade alıyorlar diye biliyorum.
Bilmiyorum ben de uğraşmak istememiştim ama dikkatle inceleyince 3ü renkli 4 tane çıktı. ASUS'a mail attım yarın da iş saatinde ararım.
Bilmiyorum ben de uğraşmak istememiştim ama dikkatle inceleyince 3ü renkli 4 tane çıktı. ASUS'a mail attım yarın da iş saatinde ararım.
Ve ışık sızması da mevcut.

Hocam geçen gönderide de söylemiştim sanırım ürünlerin yüzde 20si falan ölü piksel sorunu oluyor bende de var şu an en az 2 tane bir tane de minik var o da sayılırsa 3 tane. Şu site ölü piksele değişim yaparız demiş fiyatı da aşağı yukarı aynı bi bakın derim: ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Hocam yanlış bilgi olmasın ama, BetaPlus ile Gaming.gen.tr aynı firmalar diye biliyorum.

Monitör geldiğinde kutu açılımını video alırsanız ve iade edeceğinizde açtığınız gibi kutuya koyarsanız (jelatin ve bantlar dahil) kabul etmeme gibi bir lüksleri yok.
Monitörü koruyucu bantları üstündeyken test edip o şekilde kurabilirsiniz.

Söylediklerinizi uygulayacağım. Sağ olun.
Hocam geçen gönderide de söylemiştim sanırım ürünlerin yüzde 20'si falan ölü piksel sorunu oluyor bende de var şu an en az 2 tane bir tane de minik var o da sayılırsa 3 tane. Şu site ölü piksele değişim yaparız demiş fiyatı da aşağı yukarı aynı bir bakın derim: ASUS VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR

Dediğim gibi siparişi verdim. Bundan sonra şansa kalıyor biraz iş.
Bende var şu an satın aldığınız monitör 1 tane ölü pixel çıktı iadeyle uğraşmak istemedim aldım kullanıyorum. Ürünü beğenmedim adı altında herhalde sadece iade alıyorlar diye biliyorum.

G-SYNC aktif oluyor mu monitörde bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı