rw3tgi
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Satış Danışmanı
Herkese iyi sosyaller. Hepsiburada'da satış yapan bir mağaza üzerinden ASUS ROG Claymore II model bir klavye satın aldım. Fiyatı piyasaya göre uygundu. Sipariş vermeden önce satıcıya soru sor kısmından ürünün kapalı kutu ve teşhir olmadığına, ellerinde stok olduğuna dair teyit aldım. Bunların ekran görseli mevcut. Cuma günü kargoya verilmesi gerekirken gecikti. Mağazaya tekrar soru sorduğumda sırasıyla gönderileceğini ve sorun olmadığını iletti. Ardından ürün pazartesi günü hiçbir gerekçe gösterilmeden iptal edildi. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde stok sorunundan kaynaklandığını beni bekletmemek için iptal ettiklerini ilettiler. Şu an klavyenin fiyatı 4900 civarında bana dalga geçer gibi 250 TL'lik çek yönlendirdiler. Bu konuda yapılacak herhangi bir şey var mıdır? Sonuçta ben ürünün stok ve kapalı kutu durumunu sorgulayarak satın almışım. Bu arada ürünü aldığım fiyat 3000 TL idi. Daha önce başına buna benzer bir şey gelen ya da hb üzerinden satış yapıp bilgisi olan birisi dönebilirse çok sevinirim.