Hepsiburada'da başka satıcı siparişi iptal "tedarik" nedeniyle iptal etti

374530

Hectopat
Makaleler
1
Hepsiburada'dan 90 bin TL, ürünü 50 bin TL'ye aldım indirimdeydi. Daha sonra 3 4 saate iptal oldu neden kısmında (tedarik edilemedi yazıyor). Satıcı Hepsiburada olmadigi icin ulasamadim kendilerine. Musteri hizmetlerini aradim barkod hatası var diye mesaj gelmiş satıcıdan. Ben dedim ürünü istiyorum yoksa altmodelini gönderin dedim. Talep oluşturacağım dedi kapadı. Ertesi gün arayıp kupon verdiler.

THH şikayet etsem ürünü alabilir miyim 50bine var mı bu durumu yaşayan?

Aynı ürünü daha pahalıya aldığın gerekçesiyle yani o paranın iade edildiği süreçte kaybettiğin zamandan dolayı ürünün fiyatının artması durumunda kaybettiğin paraya karşılık dava açabiliyorsun fakat ürünün piyasa fiyatı hep 90K ise sonuç alamazsın çünkü hakim der ki "bir akıllı sen misin?".

Bende yaşadım buna benzer bir olay. İphone 15 pro 66.000 tl iken 57.000 e ilan gördüm satıcı başkaydı tabi. Ürünü aldım hemen ,3-4 gün sonra iptal edildi ama ben 1 hafta mücadele ettim ürünü istiyorum ,iade deil diye. En sonunda 9 bin tl çek tanımladılar sadece bu üründe geçerli :) 57 ye almış oldum yani o gün için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı