Hepsiburada'da iade Amazon'daki kadar kolay mı?

WhatsTheMatter

Kilopat
Amazon'da paketi düzgün ve eksiksiz bir şekilde hazırlayıp, MNG Kargo'ya gidip, kodu söylüyorum. Ondan sonra ertesi gün iade yapılıyor. 24 saat içinde falan da para hesabıma iade ediliyor.

Hepsiburada'da süreç nasıl işliyor?

Amazon'da paketi düzgün ve eksiksiz bir şekilde hazırlayıp, MNG Kargo'ya gidip, kodu söylüyorum. Ondan sonra ertesi gün iade yapılıyor. 24 saat içinde falan da para hesabıma iade ediliyor.

Hepsiburada'da süreç nasıl işliyor?

Aşağı yukarı aynı onlarda güzel hizmet veriyor satıcı Hepsiburada ise.

Siz iade isterseniz uygulama sıze kod verır ve bu kodla kargo subesınden ıadeye yollarsınız. Satıcı ürünü inceler kurallara aykırı bir şey yoksa ıadeyı onaylar. Para da artık en geç 2-3 hafta da ulaşır size
Normalde 1 haftada gelir.

Aşağı yukarı aynı onlarda güzel hizmet veriyor satıcı Hepsiburada ise.
Satıcı hepsiburada. Paketi açmak, iade etmemizi imkansızlaştırıyor mu? Yani sadece açılmamış paketler mi iade ediliyor?

Siz iade isterseniz uygulama sıze kod verır ve bu kodla kargo subesınden ıadeye yollarsınız. Satıcı ürünü inceler kurallara aykırı bir şey yoksa ıadeyı onaylar. Para da artık en geç 2-3 hafta da ulaşır size
Normalde 1 haftada gelir.
1 hafta baya uzunmuş hocam.

Satıcı Hepsiburada. Paketi açmak, iade etmemizi imkansızlaştırıyor mu? Yani sadece açılmamış paketler mi iade ediliyor?

1 hafta bayağı uzunmuş hocam.

Hayır hocam paketi eksiksiz şekilde kutusunua poşetine geri koyup en sonda kargo paketını acılmayacak sekılde bantlamanız gerekıyor.
Üründe sizden kaynaklanan sorun yoksa iade edilir bir sorun olmaz

Eğer emin olmak istiyorsanız iade için kurallar var okuyabılırsınız.

Hayır hocam paketi eksiksiz şekilde kutusunua poşetine geri koyup en sonda kargo paketını acılmayacak sekılde bantlamanız gerekıyor.
Üründe sizden kaynaklanan sorun yoksa iade edilir bir sorun olmaz
Hocam şarjlı matkap aldım da. Aküleri 2020 tarihli. 4 sene, lion bataryalar için biraz uzun bir süre teşkil ediyor diye duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. 30 dk falan kullandım aleti.

İade kurallarını okudum ama oradan anladığım, sadece kullanılmamış ürünlere para iadesi yaptıkları.

Hocam şarjlı matkap aldım da. Aküleri 2020 tarihli. 4 sene, lion bataryalar için biraz uzun bir süre teşkil ediyor diye duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum. 30 dk falan kullandım aleti.

İade kurallarını okudum ama oradan anladığım, sadece kullanılmamış ürünlere para iadesi yaptıkları.

Hocam iade nedeninizde: Ürünü çalışıyor mu diye denemek amaçlı çalıştırdım ve beğenmediğim için iade istiyorum falan yazın yani denemek için çalıştırdığınızı belirtin

@Hagu Hocam şimdi müşteri yetkilisi ile konuştum da, kadının yazdığı cevabı okurken kadın 1 dakikadır cevap vermiyorum diye suratıma kapattı ekranı :D Amazonda böyle bir şey hiç yaşamadım. Başıma iş almadım inşallah. Siz daha önce iade yaptınız dfeğil mi, bir sorun yaşadınız mı peki? Çok meşgul etmek te istemiyorum sizi ama hoşuma gitmedi bu hepsiburada.

@Hagu hocam şimdi müşteri yetkilisi ile konuştum da, kadının yazdığı cevabı okurken kadın 1 dakikadır cevap vermiyorum diye suratıma kapattı ekranı :D Amazon'da böyle bir şey hiç yaşamadım. Başıma iş almadım inşallah. Siz daha önce iade yaptınız dfeğil mi, bir sorun yaşadınız mı peki? Çok meşgul etmek te istemiyorum sizi ama hoşuma gitmedi bu Hepsiburada.

Ben Trendyol'dan yaptim hepsiburadan da yaptim diye hatirliyorum zamani 1 gun gecmesine ragmen iade edildi(satici ugrasmak istemedi herhalde. Ve saati de biraz kullanmistim(deneme amacli) musteri hizmetlisi size burada misiniz falan demesi lazimdi kapanmaması gerekir, yeni baslamis olabilir.

Siz istediginiz urunu sebebini yazarak iadeye yollayin. Iade edilmezse zaten size geri gelecek.

Ben Trendyol'dan yaptim hepsiburadan da yaptim diye hatirliyorum zamani 1 gun gecmesine ragmen iade edildi(satici ugrasmak istemedi herhalde. Ve saati de biraz kullanmistim(deneme amacli) musteri hizmetlisi size burada misiniz falan demesi lazimdi kapanmaması gerekir, yeni baslamis olabilir.

Siz istediginiz urunu sebebini yazarak iadeye yollayin. Iade edilmezse zaten size geri gelecek.
Anladım.

Ha iyi bari hocam. Vaktinizi ayırıp cevapladığınız için minnettarım. Teşekkürler çok :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı