Hepsiburada'dan bilgisayar alınır mı?

paraphernalia

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 35 bin TL bandında bilgisayar almayı düşünüyordum. Benim isteğim İtopya, Sinerji gibi bilgisayar işleriyle uğraşan firmaları seçmek fakat ailem Hepsiburada'da daha uygun ve aynı özellikler olduğunu söylüyor. Ben öyle olmadığını anlatamıyorum ne yapabilirim? Gerçekten Hepsiburada'dan bilgisayar alınır mı?

Sinerji'den uzak Allah'a yakın olun, İtopya'dan alabilirsiniz, Hepsiburada platformunda da özelliklerine bakmadan almayın.

sorunun cevabı: alınır ama özelliklerine bak.

Merhaba 35 bin TL bandında bilgisayar almayı düşünüyordum. Benim isteğim İtopya, Sinerji gibi bilgisayar işleriyle uğraşan firmaları seçmek fakat ailem Hepsiburada'da daha uygun ve aynı özellikler olduğunu söylüyor. Ben öyle olmadığını anlatamıyorum ne yapabilirim? Gerçekten Hepsiburada'dan bilgisayar alınır mı?
Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde özellikler iyi olsa bile fiyat aşırı yüksek oluyor. İtopya, gamegaraj gibi sitelerden almaya ikna etmeye çalış aileni, hatta bu konuya yazılmış veya yazılacak olan mesajları da gösterebilirsin.

Sinerji'den uzak Allah'a yakın olun, İtopya'dan alabilirsiniz, Hepsiburada platformunda da özelliklerine bakmadan almayın.

Sorunun cevabı: Alınır ama özelliklerine bak.

Mesela 4060 Ti olan bir sistem bakıyorum fiyatta pek fark olmasa da peşin fiyatına taksit oluyor. Ailemi cezbeden şey o aslında ama üreten firma örnek veriyorum GO gamer satıcıyı tanımıyorum etmiyorum ve ilk bilgisayarımı Hepsiburada veya N11'den almışlardı daha küçüktüm ve anlamıyordum ama şimdi aynı hataya düşmek istemiyorum.

Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde özellikler iyi olsa bile fiyat aşırı yüksek oluyor. İtopya, GameGaraj gibi sitelerden almaya ikna etmeye çalış aileni, hatta bu konuya yazılmış veya yazılacak olan mesajları da gösterebilirsin.

Bugün İtopya'ya gittik sistem hazırladık fakat ödeme kısmı canımızı sıktı son aşamada vazgeçtik ailemde ödeme rahat olduğu için ve bir sorun olduğu zaman arada güvenilir bir firma olmasını istiyor.

Mesela 4060 Ti olan bir sistem bakıyorum fiyatta pek fark olmasa da peşin fiyatına taksit oluyor. Ailemi cezbeden şey o aslında ama üreten firma örnek veriyorum GO gamer satıcıyı tanımıyorum etmiyorum ve ilk bilgisayarımı Hepsiburada veya N11'den almışlardı daha küçüktüm ve anlamıyordum ama şimdi aynı hataya düşmek istemiyorum.

Bugün İtopya'ya gittik sistem hazırladık fakat ödeme kısmı canımızı sıktı son aşamada vazgeçtik ailemde ödeme rahat olduğu için ve bir sorun olduğu zaman arada güvenilir bir firma olmasını istiyor.

Aileni ikna etmelisin öncelikle, ardından hangi satıcıdan alacaksanız alırsınız, fakat Sinerji'den uzak durun.

Aileni güvenilir firma konusunda çok net garanti verebilirsiniz İtopya ve Sinerji gibi firmalar distribütör aracılığıyla destek sağlar, fakat Sinerji'nin sağladığı destek şaibeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toplayıp üzerine neredeyse 2 katı kâr koyup satıyorlar üstelik koydukları işlemci vb de eski oluyor bunu Hepsiburada Trendyol gibi internet siteleri için söylüyorum RGB'si var kesin RDR2 500 FPS net diyenler var mesela çok komik

Aileni ikna etmelisin öncelikle, ardından hangi satıcıdan alacaksanız alırsınız, fakat Sinerji'den uzak durun.

Aileni güvenilir firma konusunda çok net garanti verebilirsiniz İtopya ve Sinerji gibi firmalar distribütör aracılığıyla destek sağlar, fakat Sinerji'nin sağladığı destek şaibeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum ne olur bilmiyorum az para vermiyoruz ve Hepsiburada falan içime sinmiyor almam daha iyi. İtopya'da böyle sorunlar yaşayanlar var mıdır?

GameGaraj'dan hem kendime sistem aldım hem kuzene aldırdım, kuzene 1.5 sene öncenin parasıyla 15k ya sistem aldırmıştım. Güvenilirdir satış sonrası destekleri de sağlamdır. Sinerji'den arkadaşa aldırmıştım 2 sene önce 8.5k ya o da sorun yaşamadı ama son olaylardan sonra orası da gözümde bitti. İtopya, GameGaraj, gaming.gen TR, İncehesap gibi siteler güvenilirdir kesinlikle Hepsiburada'dan almanı önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı