Hepsiburada'dan ekran kartı alınır mı?

Hepinize teşekkür ederim. Arkadaş çok doğru diyor teknoloji şans işi çoğu zaman deneyip görelim. :)
Ürünü sipariş ettim. Gelişmeleri yazarım e bayramdan sonraya kaldı haliyle. Herkese iyi bayramlar.

Son düzenleme:
Kardeşim teknobiyotik daha güvenli demişsin de neye dayanarak söylüyorsun bunu internetteki videolara dayanarak mı ? Bilmiyorsan bu konu hakkında yorum yapma güvensiz diye tabir ettiğin site Türkiyenin En büyük E-Ticaret Sitelerinden.
En büyük diye tabir ettiğiniz site special edition RX570 diye nitro+ modelini gönderen sitedir.

En büyük diye tabir ettiğiniz site special edition RX570 diye nitro+ modelini gönderen sitedir.
Gönderdiği ürün firmayı güvenilir yapıyorsa vay haline böyle giderse yakında üst model bozuk ürün için kaşıpmanı izlerim.

Türkçen de gerileme görüyorum tekrar okumanı tavsiye ederim. En büyük TeknoBiyotik mi yazmışım? Başka konuya geç arkadaşım cevap verecek halin yok.

Gönderdiği ürün firmayı güvenilir yapıyorsa vay haline böyle giderse yakında üst model bozuk ürün için kaşıpmanı izlerim.

Türkçen de gerileme görüyorum tekrar okumanı tavsiye ederim. En büyük TeknoBiyotik mi yazmışım? Başka konuya geç arkadaşım cevap verecek halin yok.
Teknobiyotikte ben böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Birkaç gün önce konu açıldı. Konuda Hepsiburada üzerinden alınan ve satıcısı Hepsiburada olan bir ürün hakkındaydı. Diyor du ki: Ben, Hepsiburada üzerinden, RX500 serisinden (Tam hatırlamadım.) bir kart sipariş ettim. Sipariş ettiğim kartı Special Edition'du. Bana mavi Special Edition kart yerine, nitro+ siyah kart göndermişler. Geri göndermem gerekir mi tarzı birşeyler yazıyordu. En sonunda kart geri yollandı ve arkadaş 300 TL zarara girdi. 300 TL günümüz için hiçte az bir para değil. En azından Teknobiyotik armut satıp elma göndermiyor.

Gayet alınır bence. Sanırsam o ürün 0 daha kullanılmamış. Hepsiburada sitesinin 2. el sattığını sanmıyorum. Fiyatı makul.

Hepsiburada "belki" satmayabilir ama oradaki satıcılar satar. Hatta Hepsiburada'nın malı tedarik ettiği yer de satabilir. Birçok mining ürünü sadece satıcıların değil tedarikçilerin de elinde patladı. Dolayısıyla Hepsiburada bilerek ya da bilmeyerek öyle bir tedarikçiden mal almış olabilir.

Eğer fiyat piyasasına göre çok düşükse, muhtemelen miningte kullanılmış bir ürünü sıfır diye yutturmaya çalışıyorlardır.

Fiyat çok farklı değilse denemeye değer. Sonuçta iade hakkınız var, eğer sorunlu çıkarsa iade edersiniz olur biter.

Ekran kartı geld bir sıkıntı görünmüyor, test ettim gayet iyi. Sıcaklık değerleride şimdilik normal görünüyor. Fotoğraf atıyorum.

Not:09.8.2019 tarihin de 1022 ₺ alındı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59 (1).jpeg
    97,1 KB · Görüntüleme: 95
  • WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59 (2).jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 99
  • WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59 (3).jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 94
  • WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59.jpeg
    WhatsApp Image 2019-08-19 at 02.51.59.jpeg
    120,7 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Satıcı hepsi burada ise daha kolay. Ben bir ürün almıştım, satıcı hepsi burada değildi. İade etme seçeneğini seçip, ürünü kargoya verdim. 2 ya da 3 gün sonra bir numara beni arayıp neden iade etmek istiyorsunuz gibi sorular sordu. Hatta iade almamak için bayağı diretti diyebilirim.

1150TL'ye RX570 alacağıma 1270TL'ye Sinerji'den Pulse RX590 alırım. Ama 1022TL'ye aldıysanız o model için fiyat iyi.
Teknobiyotikte ben böyle bir saçmalıkla karşılaşmadım. Birkaç gün önce konu açıldı. Konuda Hepsiburada üzerinden alınan ve satıcısı Hepsiburada olan bir ürün hakkındaydı. Diyor du ki: Ben, Hepsiburada üzerinden, RX500 serisinden (Tam hatırlamadım.) bir kart sipariş ettim. Sipariş ettiğim kartı Special Edition'du. Bana mavi Special Edition kart yerine, nitro+ siyah kart göndermişler. Geri göndermem gerekir mi tarzı birşeyler yazıyordu. En sonunda kart geri yollandı ve arkadaş 300 TL zarara girdi. 300 TL günümüz için hiçte az bir para değil. En azından Teknobiyotik armut satıp elma göndermiyor.
Yalnız RX590 Nitro+ SE Black diye bir model de var. Yanlış anlaşılmış olmasın sakın?

Hepsiburada'dan kart alınır da RX serisi oldukça sorunlu bir kart. Wattman sorunu var. Forumdaki AMD fanboyları tarafından deli gibi tavsiye ediliyor ama bence iyice araştırın.

Bu kartı tavsiye ederim %15 daha güçlü ve çok daha stabil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı