Hepsiburada'dan Poco X3 Pro 128 GB alınır mı?

Telefonu ağır kullanacağım edit, oyun tarzında telefonu yoracak şeyler yapacağım. O yüzden iç donanım bakımından güçlü bir telefon arıyordum, POCO X3 Pro bu fiyat bandındaki en güçlü telefon oluğunu gördüm. Kamera pek kullanmayacağım kriterlerim bunlar ve ayrıca bu site güvenilir midir? https://www.hepsiburada.com/poco-x3...garantili-p-HBCV000005NG7A?magaza=Hepsiburada
Bütçe yükseltebiliyorsanız X3 GT tavsiye ederim. Bütçe yükselmiyorsa da X3 Pro alın geçin.

Hocam telefon ilk 2 ay çok güzel gibi geliyor ama 2 aydan sonra keşke almasaydım diye düşünüyorsun tavsiyem başka telefonlara yönel sonra benim gibi pişman olma.(3 ay kullanıp sattım)

Nasıl sıkıntılarla karşılaştınız acaba ve hangi telefonu önerirsiniz.

Hocam en sevmediğim yanı arka tarafı çok parmak izi tutuyor ve çabuk kirleniyor bu da eski bir telefonmuş gibi görünmesini sağlıyor. Arayüzün de bazen anlık 0,1 saniyelik donmalar oluyordu öyle çok abartılacak bir şey değil ama benim gibi bu konuda hassassanız sizi rahatsız edebilir bir de telefonu yeniden başlattığınızda ya da kapatıp açtığınızda 5-10 saniye kendisine gelmesini bekliyordum. Kullandığım telefon 7 Plus ikinci el olarak aldım ve memnunum belki sevmezsin ama çok güzel telefon.

Hocam en sevmediğim yanı arka tarafı çok parmak izi tutuyor ve çabuk kirleniyor bu da eski bir telefonmuş gibi görünmesini sağlıyor. Arayüzün de bazen anlık 0,1 saniyelik donmalar oluyordu öyle çok abartılacak bir şey değil ama benim gibi bu konuda hassassanız sizi rahatsız edebilir bir de telefonu yeniden başlattığınızda ya da kapatıp açtığınızda 5-10 saniye kendisine gelmesini bekliyordum. Kullandığım telefon 7 Plus ikinci el olarak aldım ve memnunum belki sevmezsin ama çok güzel telefon.

Parmak izi lekesi ve yeniden başlattığında kendine gelmesini beklemek benim için pek problem değil eğer donmalar çok sık olmuyorsa ve başka bir sıkıntısı yoksa telefona hala olumlu bakıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı