Her açılışta mavi ekran hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
11 Ağustos 2018
Mesajlar
97
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar, sistemimi uzun süredir kullanamamaktaydım. Bu sebeple ben de uzay kasa yaptım ve tüm bileşenleri tekrardan söküp taktım ve bilgisayar bir şekilde çalıştı. Anladığım kadarıyla bir parça yerinden oynamıştı ve bende tüm parçaları takınca problemim çözüldü fakat şimdi de bilgisayarımı açık bıraktım ve başka bir odaya geçtim. Yaklaşık 2 saat sonra geri döndüğümde bilgisayar kapanmıştı kendi kendine bende açayım dedim fakat mavi bir ekranda hatanın düzeltilmesi için Microsoft'a bu hatayla ilgili verileri göndereceğiz diyor ve sayaç %100'e ulaştığı vakit sistem doğal olarak kapanıp açılıyor fakat yine aynı ekran çıkıveriyor ve bunu ben durdurmadığım sürece loop'a giriyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Daha önce hiç donma takılma yapmayan sistem bir anda hiç açılmamaya başlayınca üstüne düşmek istedim.
Not: Sistem hala açıkta duruyor.
Sistem Özellikleri:

  • Asus M5A97 Evo R2.0 Anakart
  • Corsair Vengeance DDR3 4 GB RAM x2
  • AMD FX-8150 3.6 GHz işlemci
  • Asus GeForce GTX 560 Ti ekran kartı
  • Cooler Master GX 750W Bronze güç kaynağı
  • Seagate 1 TB HDD
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump Dosyalarını Upload Etme
Dosyaları paylaşın. Düzelttiğiniz parça hangisi?
Yanlış anladınız sanırım, hangi parçanın yerinden oynadığını bilmiyorum. Tüm parçaları söküp yeniden taktım esasında. Ayrıca bu dosyaları atamam çünkü sistemim hiçbir şekilde açılmıyor, sadece mavi ekran.
Bu Arada İşletim Sistemi Neydi ? (Win 7,8,10 vb.)
Dual Boot olarak Windows 10 ve Linux Mint kullanıyorum.
 
Şuan Sıkıntı Hala Devam Ediyor Mu ?

Ve Format Attınız Mı
Format atmaya çalışırken "Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only be installed GPT disks." Hatası alıyorum. Uefi olarak atmaya çalışınca bu şekilde bir hata aldım fakat öbür türlü atmaya çalışınca direkt olarak sabit diskten başlatıyor sistemi.
 
Bu Videoyu İzleyin İşinizi Görecektir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı