Çözüldü Her crack oyunda virüs var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MetehngGll

Picopat
Makaleler
1
Merhabalar. The Amazing Spider-Man 2 oyununu oynamak istiyorum ama Steam'de, başka hiçbir yerde yok. Mecbur crack kalıyor ama virüs'ten korkuyorum. Virüs girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynayabilecek sistemi yok ise oynayamaz zaten, var ise ya rahat bir bütçe ile yada para biriktirerek almıştır. Rahat bütçe ile aldı ise gitsin oyunuda alsın, para biriktirerek aldı ise bu oyun içinde para biriktirsin. Para biriktirebilecek durumu yok ise zaten boş zamanı yoktur Çalışsın.

Hobi edinmek herkesin hakkı ama zaten başkasının haklarına saygı duyan biri bunu yaparken hırsızlık yapmaz.

Artı -2 Eksi
Ergen olmayan kekolar: "Yağ API param yok, napim."

Ek: İleride herhangi bir alanda yaptığı ürün çalışırsa (görsel, yazılım, ekmek vb.) foruma ya da polise ağlamazsınız umarım crack kullanan cool apilerimiz.

En yakın zamanda devlet bu tip olaylarda ceza kesip bir kısmını devlet bütçesine bir kısmını yapımcıya vererek hazineye fayda sağlayabileceğini farkeder umarım. Gelişmiş ülkelerdeki gibi crack ürün bulunan PC, telefon vb. ile internete bağlanırsan tak o ürünün pasaport kaydını vb. yaptıran kişiye ceza yazar.

Son düzenleme:
Oyunun linkini atabilirdim ama. Her Crack'ta virüs olmaz ama virüssüz olduğu halde virüs olarak algılayan antivirüs yazılımları var. Konu sahibi gibi insanlara neyse Allah akıl fikir versin.

Tor ağını kullanarak onion arama motorları kullanabilirsiniz, daha fazla seçenek çıkar.

Oyunu edinebileceğiniz başka kaynak olmadığı için crack tek çözüm. Eğer oyunu alabilecek maddi durumunuz yoksa oyunu oynayın ama kendinize saygınız var ise crack kullanımı övmeyin, cracki öven insan saygı duyulmayacak, hayatta herhangi bir başarısı olmayan insandır. Muz verin yesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…