Her ekran kartı her bilgisayarda çalışır mı?

prophed

Hectopat
Merhabalar 2. El ucuz yollu sistem yapıp satmaktayım ama bugun başıma bir hadise geldi. i5 3570'li ve Aliexpress'den aldığım Kllisre B75 anakart ile bir bilgisayar yaptım. Ekran kartı eksikti ne alayım ne yapayım derken. GTX 1050 taktım sistem açılmadı. Önce bir fanlar döndü sonra tırt. Şaşırdım direkt RAM'leri söktüm taktım yok yine iş yok. Başka bir bilgisayarımda RX 550 vardı. Getirdim taktım laps diye açıldı driveri kurdum ettim dxdiag'da da göründü. Ama problem şu ki 1050 neden çalıştırmadı halbuki 600W 80 Plus güç kaynağım var. Korktuğum olayda şu 960 almak istiyordum 2. Elden şimdi buna takarım da çalışmazsa kafayı yerim. Yardımlarınızı acilen bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, çalışıyor. Kendi bilgisayarımdan söküp takmıştım. Denemek için geri taktım, şu an GTX 1050 sistemden yazıyorum sana.
güncel
en son gtx 660 taktım fanlar döndü ama görüntü gelmedi sonra vga dönüştürücü taktım geldi görüntü şuan sıkıntım yok tek merakım 1050. ama onunda bios desteklemediğine inanıyorum. yani bios güncel değilse açmayabilir ekran kartını.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı